Αθλητισμός

Το deal με τον Κέντρικ Ναν μοιάζει τελειωμένο! [vid]

Το deal με τον Κέντρικ Ναν μοιάζει τελειωμένο! [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: athlete stories, Το προηγούμενο διάστημα για τον Ναν είχε ενδιαφερθεί και ο Ολυμπιακός, αλλά η υπόθεσή του δεν προχώρησε. 

Βαλίτσες για Ιταλία φέρεται να ετοιμάζει ο Κέντρικ Ναν!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 28χρονος γκαρντ -που βρέθηκε στο μεταγραφικό μπλοκάκι του Ολυμπιακού– βρίσκεται μια ανάσα από την Αρμάνι Μιλάνο. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Αντρέα Καλτσόνι, ο πρώην παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς δεν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με το γόνατό του και σύντομα θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την Αρμάνι.

“Η κατάσταση του γονάτου του Κέντρικ Ναν φαίνεται καλή. Η Ολίμπια Μιλάνο είναι έτοιμη να τον κλείσει με διετές συμβόλαιο. Εν τέλει ο Μεσίνα προσθέτει στο ρόστερ του τον combo γκαρντ που χρειάζεται. Η συμφωνία θα ολοκληρωθεί πολύ σύντομα”, υποστήριξε ο Ιταλός για τον Κέντρικ Ναν.

Το προηγούμενο διάστημα για τον Ναν είχε ενδιαφερθεί και ο Ολυμπιακός, αλλά η υπόθεσή του δεν προχώρησε. 

Λίγα λόγια για τον Κέντρικ Ναν

Αφού δεν επιλέχθηκε στο NBA Ντραφτ του 2018, ο Ναν υπέγραψε ένα μερικώς εγγυημένο συμβόλαιο με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς,το οποίο του εξασφάλισε τουλάχιστον μια θέση στο ρόστερ της ομάδας στο NBA Σάμερ Λιγκ και μια πρόσκληση για προπονήσεις το φθινοπωρινό, καθώς και κάποια χρήματα.Οι Ουόριορς τελικά αρνήθηκαν να του προσφέρουν μόνιμο συμβόλαιο, αφήνοντάς τον ελεύθερο στις 12 Οκτωβρίου.Στη συνέχεια προστέθηκε στο ρόστερ της θυγατρικής τους στην G League, τους Σάντα Κρουζ Ουόριορς. Στο επαγγελματικό του ντεμπούτο στις 4 Νοεμβρίου για την ομάδα, ο Ναν κατέγραψε 15 πόντους σε μια νίκη με 118–108 εναντίον των Νόρθερν Αριζόνα Σανς.Στις 10 Νοεμβρίου, σκόραρε 32 πόντους από τον πάγκο απέναντι στην Άιοβα Ένερτζι.Παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε μόνο σε 1 από τα 49 παιχνίδια, είχε μέσο όρο 19,3 πόντους, 3,8 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ, 1,4 κλέψιμο, 0,3 κόψιμο σε 29 λεπτά ανά αγώνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments