Πολιτική

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Νέος δήμαρχος Αθηναίων ο Χάρης Δούκας [vid]

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Νέος δήμαρχος Αθηναίων ο Χάρης Δούκας [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364184] ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΝΤΙΜΠΕΪΤ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΔΟΥΚΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ο Κώστας Μπακογιάννης έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Χάρη Δούκα

Ο Χάρης Δούκας είναι ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, αφού επικράτησε του Κώστα Μπακογιάννη στη μάχη για το δήμο της Αθήνας τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023. Ο Κώστας Μπακογιάννης κάλεσε τον Χάρη Δούκα στο τηλέφωνο για να τον συγχαρεί και συγκινημένος τόνισε ότι εκείνος και η ομάδα του τίθενται στη διάθεση του νέου δημάρχου Αθηναίων. Με την ενσωμάτωση στο 87,02%, ο Χάρης Δούκας συγκεντρώνει ποσοστό 55,88%, ενώ ο Κώστας Μπακογιάννης ακολουθεί με 44,12%. 

Την πρώτη του δήλωση μετά το αποτέλεσμα του β’ γύρου πραγματοποίησε ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος αναγνώρισε τη νίκη του Χάρη Δούκα στον Δήμο Αθηναίων.

Ο κ.Μπακογιάννης δήλωσε ότι επικοινώνησε με τον Χάρη Δούκα και του έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη του, αναλαμβάνοντας ο ίδιος την ευθύνη για το αποτέλεσμα.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Δούκα για τη νίκη του και να τον ευχαριστήσω για τον ωραίο προεκλογικό αγώνα που δώσαμε. Η ευθύνη για το αποτέλεσμα είναι δική μου», τόνισε ο κ. Μπακογιάννης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments