Αθλητισμός

Παλάσιος: Η εξαιρετική εκκίνησή του στην αγωνιστική περίοδο [vid]

Παλάσιος: Η  εξαιρετική εκκίνησή του στην αγωνιστική περίοδο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364127] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Αργεντινός άσος είναι πρώτος εξτρέμ στη Λίγκα

Ο Αργεντινός άσος είναι πρώτος εξτρέμ στη Λίγκα έχοντας συμμετοχή σε πέντε γκολ της ομάδας του. Έχει πετύχει τρία και έχει δημιουργήσει ακόμη δύο. Ασίστ από εκείνες που αποτελούν τον ορισμό της λέξης. Σε κενή εστία έβγαλε και τον Βέρμπιτς στη Τρίπολη και τον Γερεμέγεφ με τον Ατρόμητο. Στη τριπλέτα των τερμάτων που έχει σημειώσει, είχε εξαιρετικά διαγώνια τελειώματα ενώ είναι πρώτος σε ολόκληρο το πρωτάθλημα στις επαφές μέσα στην αντίπαλη περιοχή με 42.

Ακόμη και στον εσωτερικό ανταγωνισμό, o Παλάσιος μέχρι στιγμής είναι με διαφορά από τον δεύτερο ο πιο επιδραστικός εξτρέμ του Παναθηναϊκού.

Λίγα λόγια για τον Παλάσιος 

Στις 31 Αυγούστου 2021, ο παίκτης θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό για €650.000, ενώ ο ετήσιος μισθός του θα είναι περίπου €500.000. Η ομάδα του, Ιντεπεντιέντε θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης 20%. Ταυτόχρονα, η προηγούμενη ομάδα του Πατσούκα, θα λάβει 900.000 € και θα παραχωρήσει το 25% των δικαιωμάτων του παίκτη. Στις 16 Οκτωβρίου 2021, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ιωνικό με 4-1, κατακτώντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη του χάρη στο καλά εκτελεσμένο πέναλτι του Παλάσιος σε πέναλτι που κέρδισε. Αυτό ήταν το πρώτο του γκολ με τον σύλλογο σε όλες τις διοργανώσεις. Τελείωσε την σεζόν 2021-22, με 13 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, βοηθόντας την ομάδα του να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος έπειτα από 8 χρόνια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments