Αθλητισμός

Είδηση βόμβα για Γουίλμπεκιν και Σλούκα – Τι έγινε με τον τσακωμό τους

Είδηση βόμβα για Γουίλμπεκιν και Σλούκα – Τι έγινε με τον τσακωμό τους

Πηγή Φωτογραφίας: pao pantou.gr

Μόλις ηρέμησαν τα πράγματα ο Γουίλμπεκιν αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό, που έκανε τους φίλους της Φενέρ.

Η Φενέρμπαχτσε με μία γεμάτη εμφάνιση επικράτησε εύκολα του Παναθηναϊκού, με 83-69, ωστόσο το ενδιαφέρον κέντρισε η αντιπαράθεση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων στο φινάλε του αγώνα.Σκότι Γουίλμπεκιν και Κώστας Σλούκας βρέθηκαν στο επίκεντρο της σύρραξης, με τους δυο τους να «τα λένε» σε αρκετά έντονο ύφος.

Μόλις ηρέμησαν τα πράγματα ο Γουίλμπεκιν αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό, που έκανε τους φίλους της Φενέρ, να αποδοκιμάζουν έντονα τον Σλούκα, παρά τα χρόνια που έχει περάσει στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Ο Αμερικάνος με τουρκικό διαβατήριο ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Προσπαθούσαν να κάνουν την κουβέντα τους πάνω στο σήμα της ομάδας μας στο κέντρο του γηπέδου. Σκέφτηκα αυτό δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Πάντα λέω και πιστεύω ότι η ομάδα μας πρέπει να είναι ακριβώς στη μέση του γηπέδου μετά το τέλος κάθε αγώνα».

«Αυτό θα το κάνω πάντα. Πρέπει να είμαστε στη μέση, να βάλουμε τα χέρια μας και να κάνουμε την κουβέντα μας. Μπορούν να πάνε οπουδήποτε αλλού στο γήπεδο», συμπλήρωσε για να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του.

ΠΗΓΗ: TOP10.GR

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments