Ελλάδα

Άφησε τη τελευταία του πνοή ο Αίας Μανθόπουλος – Δωρεά των οργάνων του αποφάσισε η οικογένειά του

Άφησε τη τελευταία του πνοή ο Αίας Μανθόπουλος – Δωρεά των οργάνων του αποφάσισε η οικογένειά του

Πηγή Φωτογραφίας: Ladylike.gr

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου - Στις 9 Οκτωβρίου ο ηθοποιός υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, μεταφέρθηκε σε ΜΕΘ και έκτοτε νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση

Πέθανε σήμερα το πρωί ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος, στη Μονάδα Εναντικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αττικόν, όπου νοσηλευόταν από τις 9 Οκτωβρίου.

Τότε, ο 61 ετών ηθοποιός είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, μεταφέρθηκε σε ΜΕΘ και έκτοτε νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση χωρίς να καταφέρει να ανακάμψει.

View this post on Instagram

A post shared by Greek Arrow (@greek_arrow)

Η οικογένειά του θα προχωρήσει σε δωρεά οργάνων.

Η επίσημη ανακοίνωση από το νοσοκομείο Αττικό: Σήμερα 17/10/2023 και ώρα 10 π.μ. κατέληξε μετά από πολυήμερη νοσηλεία, ο Αίας – Γεώργιος Μανθόπουλος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ».

Η οικογένειά του αποφάσισε τη δωρεά των οργάνων του

«Αχ βε Αία…» Η είδηση έχει προκαλέσει θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Αίας Μανθόπουλος, γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε σε μια ευκατάστατη αστική οικογένεια και ήταν ανιψιός της Ειρήνης Παπά.

Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και υποκριτική στη σχολή του Καρόλου Κουν.

Έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον ομώνυμο ρόλο του την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά των Ρήγα και Αποστόλου «Δυο Ξένοι».

Εκτός από τους «Δυο Ξένους», ο Αίας Μανθόπουλος συμμετείχε και σε μερικά ακόμη σίριαλ, μεταξύ των οποίων τα «Απαράδεκτοι», «Άφρικα» και «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαίμη».

Η τελευταία τηλεοπτική σειρά, στην οποία συμμετείχε, ήταν το «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη, πριν από 3 χρόνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments