Lifestyle

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Θέλω να κάνω οικογένεια – Έχω κάνει κατάψυξη ωαρίων»

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Θέλω να κάνω οικογένεια – Έχω κάνει κατάψυξη ωαρίων»

Πηγή Φωτογραφίας: ok.mag.gr

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Μας περιμένει να κάνουμε δύσκολα θέματα και στον αφορά τις θεραπείες όσον αφορά και τα δικαστήρια γιατί έχουμε μπροστά μας και να εφετείο το οποίο θα συμβεί μετά έχουν αστικά δικαστήρια»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θυμήθηκε τη δεύτερη μέρα της νοσηλείας της, μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε και τη συγκίνησή της, όταν κοίταξε τη μητέρα της.

View this post on Instagram

A post shared by Paliospirou Joanna (@paliospirou.joanna)

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωινό», η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκάλυψε ακόμη, ότι έχει κάνει κατάψυξη ωαρίων.

Αναλυτικότερα, είπε: «Έχω αναθεωρήσει πολλές απόψεις που μπορεί να είχα, τα μικρά πράγματα στη ζωή… Εχω γίνει λίγο με τους ανθρώπους φειδωλή θα έλεγα. Ξέρεις μου λείπει λίγο αυτός ο αυθορμητισμός που είχα πριν, νομίζω λίγο τον έχω χάσει, με έχει επηρεάσει η επίθεση».

Συνέχισε, λέγοντας: «Η οικογένειά μου πέρασε πάρα πολύ δύσκολα, δεν μπορούσε να συμβεί αλλιώς και να μην επηρεαστούν. Το αντιμετωπίσαμε ενωμένοι. Τη δεύτερη μέρα της νοσηλείας μου, είμαστε στο νοσοκομείο με τη μαμά μου και δεν μπορούσα να δω τον εαυτό μου, έβλεπα όμως τη μαμά μου. Ήμουν σε πολύ σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση. Είναι σαν σε μία μέρα να γυρνάει ένας άνθρωπος και επειδή ήθελα να την κάνω χαρούμενη έβαλα τα δυνατά μου σηκώθηκα από το κρεβάτι να περπατήσω με τη βοήθειά της. Μια νοσηλεύτρια μου είπε “πρώτη φορά βλέπω εγκαυματία την δεύτερη μέρα να σηκώνεται να περπατάει μπράβο”» και κατέληξε, λέγοντας:

«Μας περιμένει να κάνουμε δύσκολα θέματα και στον αφορά τις θεραπείες όσον αφορά και τα δικαστήρια γιατί έχουμε μπροστά μας και να εφετείο το οποίο θα συμβεί μετά έχουν αστικά δικαστήρια. Δεν έχω αποκλείσει το να κάνω οικογένεια στο μέλλον να συμβεί θα συμβεί. Προσωπικά έχω κάνει κατάψυξη ωαρίων θεωρώ ότι μια επιλογή που δίνεται πλέον στις νέες κοπέλες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments