Αθλητισμός

Ο Σαντιάγκο Έσε αναμένεται να αποκτήσει άμεσα πολωνικό διαβατήριο [vid]

Ο Σαντιάγκο Έσε αναμένεται να αποκτήσει άμεσα πολωνικό διαβατήριο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: EUROPA LEAGUE 2023-2024 / ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ - ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Η υπόθεση φαίνεται ότι είναι μάλιστα στο προχωρημένο στάδιο

Μετά τον Ροντινέι που έχει κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες και περιμένει να πάρει το πορτογαλικό διαβατήριο, σειρά παίρνει και ο Σαντιάγκο Έσε σύμφωνα με την gazzetta.gr

Η υπόθεση φαίνεται ότι είναι μάλιστα στο προχωρημένο στάδιο και ο Έσε θα έχει σύντομα στα χέρια του το διαβατήριο από την Πολωνία, εξυπηρετώντας ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό.

Κι αυτό γιατί οι Πειραιώτες έχουν πολλούς μη κοινοτικούς και χρειαζόντουσαν μία θέση για ξένο ποδοσφαιριστή, την οποία και εκτιμάται ότι θα τους προσφέρει πλέον ο Αργεντινός μέσος. Κάτι αντίστοιχο προσπαθεί να κάνει δε και ο Ροντινέι, έχοντας ξεκινήσει τις διαδικασίες για πορτογαλικό διαβατήριο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Santiago Hezze (@santihezze5)

Λίγα λόγια για τον Έσε

Ο Αργεντινός μέσος γεννήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 2001 και αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Ουρακάν. Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, ολοκληρώνοντας τη σεζόν με 16 συμμετοχές, ένα γκολ και τρεις ασίστ. Το 2020-2021 έκανε γεμάτη χρονιά, με απολογισμό 32 παιχνίδια, ένα γκολ και δύο ασίστ, ενώ έπαιξε για πρώτη φορά με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής U23 σε ηλικία 19 ετών, σε διεθνές φιλικό απέναντι στην Ιαπωνία.

Την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 πραγματοποίησε 37 συμμετοχές με δύο γκολ και τρεις ασίστ, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πέτυχε επτά γκολ σε 37 παιχνίδια. Συνολικά με τη φανέλα της Ουρακάν έχει κάνει 122 συμμετοχές, έχει σημειώσει εννέα γκολ και έχει μοιράσει οκτώ ασίστ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments