Lifestyle

Ανδρέας Φουστάνος: «Θέλω μικρότερες γυναίκες γιατί έχουν περισσότερη όρεξη για ζωή»

Ανδρέας Φουστάνος: «Θέλω μικρότερες γυναίκες γιατί έχουν περισσότερη όρεξη για ζωή»

Πηγή Φωτογραφίας: ok.mag.gr

Ανδρέας Φουστάνος: «Πάντα είµαι σε σχέση»

Ο Ανδρέας Φουστάνος μίλησε για την απώλεια του πατέρα του, τις σχέσεις του και την αδυναμία που έχει σε γυναίκες μικρότερης ηλικίας. Αρχικά, σχετικά με το «φαινόµενο» Φουστάνος δήλωσε: «Γιατί είµαι φαινόµενο; Εγώ τη δουλειά µου κάνω».

View this post on Instagram

A post shared by (@celebritylifegametv)

Για το αν έχει ψωνιστεί ποτέ ο πλαστικός χειρουργός ανέφερε: «Οχι, βέβαια. Τι να ψωνιστώ; Προσγειωµένος είµαι. Πατάω στα πόδια µου».

Για το ενδεχόμενο τρίτου γάμου σχολίασε σε συνέντευξη που έδωσε στα «Παραπολιτικά»: «Αν τύχαινε. Είµαι ανοιχτός πάντα. Ολοι οι άνθρωποι έχουν την ανάγκη συντρόφου. Εννοείς επί µονίµου βάσεως; (γέλια)».

View this post on Instagram

A post shared by ZEDA MEDICAL (@zedamedical)

Και πρόσθεσε: «Πάντα είµαι σε σχέση» ενώ για την προτίμηση που δείχνει σε νεαρότερες γυναίκες είπε: «Σε συνοµήλικές µου λίγο δύσκολο [να δείξω προτίμηση] (γέλια). Μου αρέσει η γυναίκα να έχει όρεξη, να µην έχει βαρεθεί τη ζωή της».

Τέλος, αναφορικά με την απώλεια του πατέρα του όταν ο ίδιος ήταν 32 ετών, απάντησε: «Εφυγε από ανακοπή καρδιάς. Ηταν µεγάλη απώλεια για µένα, γιατί ήµουν πάνω στη φάση της δηµιουργίας µου. Χάνεις ένα στήριγµα. Μου λείπει ο άνθρωπος που «φεύγει». Προχωράµε όµως, συνεχίζουµε, παλεύουµε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments