Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Παρασκευή η απόφαση για το ντέρμπι [vid]

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Παρασκευή η απόφαση για το ντέρμπι [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364458] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Στα δικαστήρια θα συνεχιστεί το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό

Οι κλήσεις των δύο ομάδων από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, θα γίνουν την Τετάρτη και αμφότερες θα έχουν τη δυνατότητα να παραδώσουν τα στοιχεία τους και να υπερασπιστούν τις θέσεις τους.

Από εκεί και πέρα, η τελική απόφαση ενδεχομένως να παρθεί εντός των επόμενων 48 ωρών. Πιθανότατα δηλαδή την Παρασκευή υπάρχει σενάριο να ανακοινωθεί και η απόφαση. Ωστόσο τίποτα δεν αναμένεται να τελειώσει εκεί, καθώς αμφότερες οι ομάδες έχουν το δικαίωμα έφεσης στην ΕΠΟ, κάτι που θεωρείται δεδομένο ότι θα συμβεί, από την ομάδα που θα χάσει την εκδίκαση στο πρώτο σκέλος, ενώ στη συνέχεια υπάρχει και το CAS, για όποιον θεωρεί πως δικάστηκε σωστά ούτε από την ΕΠΟ.
Με βάσει λοιπόν τα μέχρι τώρα δεδομένα και το Φύλλο Αγώνα, ο Παναθηναϊκός δεν κινδυνεύει με τιμωρία, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, ενώ υπάρχει και το σενάριο να συνεχιστεί το παιχνίδι από το 50’!

Εάν λοιπόν ο Ολυμπιακός τιμωρηθεί, εκτός από αφαίρεση βαθμών θα έχει και ποινή κεκλεισμένων των θυρών η οποία ξεκινάει από τα δύο παιχνίδια και φτάνει έως και τα τέσσερα. Σύμφωνα πάντα με τον ΚΑΠ (άρθρο 15, 3β), μια ομάδα τιμωρείται με 2 έως 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων, εάν η διακοπή γίνει λόγω σωματικής βλάβης από ρίψη αντικειμένου σύμφωνα με το mysports360.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments