Lifestyle

Δέσποινα Βανδή: Eπιστρέφει στην Ελλάδα χωρίς φωνή – Τι θα γίνει με την πρεμιέρα

Δέσποινα Βανδή: Eπιστρέφει στην Ελλάδα χωρίς φωνή – Τι θα γίνει με την πρεμιέρα

Πηγή Φωτογραφίας: Ladytimes.com.cy

Δέσποινα Βανδή: Έχω κρυώσει λίγο, είπε στο κλιπ μετά τις μαγικές εμφανίσεις της στην Αμερική

Η Δέσποινα Βανδή ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στην Αμερική και με νέο βίντεο που ανάρτησε στο TikTok με τους συνεργάτες της, είπε σε όσους την ακολουθούν ότι επιστρέφει. Η τραγουδίστρια έδωσε μια συναυλία στη Βοστώνη, ενώ όπως ακούγεται και στο κλιπ, έχει «κλείσει» η φωνή της.

View this post on Instagram

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

«Τελειώσαμε και τώρα γυρίζουμε Αθήνα και την Παρασκευή ξεκινάμε παιδιά με τον Γιώργο παρέα όλο τον χειμώνα» είπε στο βίντεο βραχνιασμένη, αναφερόμενη στη συνεργασία της με τον Γιώργο Σαμπάνη σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης για τον χειμώνα. «Με καλύτερη φωνή, τώρα έχω κρυώσει λίγο» συνέχισε, πιάνοντας τον λαιμό της.

@desp1navandiofficial Our sold out tour just ended!!! @kingsbandtv @George Sabanis #yfp #usa #canada #votanikos #fyp #fy ♬ πρωτότυπος ήχος – Despina Vandi Official

Οι φωτογραφίες μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Μαζί της στην Αμερική ήταν και ο Βασίλης Μπισμπίκης, με τον οποίο και ανέβασαν κοινά στιγμιότυπα. Το ζευγάρι ανάρτησε κοινά στιγμιότυπα από το ταξίδι του στην Αμερική. Η τραγουδίστρια επισκέφθηκε αρχικά το Λος Άντζελες, στο πλαίσιο εμφανίσεων που θα πραγματοποιήσει για τους Έλληνες ομογενείς, οι οποίες θα κρατήσουν περίπου έναν μήνα. Μαζί της είναι και ο σύντροφός της.

Την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, ο κομμωτής Δημήτρης Γιαννέτος, ο οποίος ζει μόνιμα στην Αμερική, συναντήθηκε με το ζευγάρι στη Νέα Υόρκη και ανέβασε μερικές φωτογραφίες από βραδινή τους έξοδο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments