Αθλητισμός

“Καυτός” Γιάννης κόντρα στους Χιτ – MVP με 33 πόντους [vid]

“Καυτός” Γιάννης κόντρα στους Χιτ – MVP με 33 πόντους [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: EAST MODE. Bucks star Giannis Antetokounmpo mean mugs to the crowd after powering his way to the basket and being fouled by a Rockets player. MICHAEL MCLOONE/USA TODAY SPORTS/REUTERS

Κάρφωμα "Superman" και... πόζα από τον Γιάννη!

Αντέδρασαν μετά τη βαριά ήττα από τους Χοκς οι Μπακς. Το Μιλγουόκι επικράτησε με 120-114 των Χιτ και έτσι ανέβηκε στo 2-1, ρίχνοντας το Μαϊάμι στο 1-3.

Κορυφαίος για τα ελάφια ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν ξέχασε να γιορτάσει το Halloween επιλέγοντας τον χαρακτήρα του Χουλκ, αφού σταμάτησε στους 33 πόντους, ενώ είχε 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 μπλοκ σε 31 λεπτά συμμετοχής, με 11/18 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 8/11 βολές.

Οι Μπακς που ψάχνονται λίγο στο ξεκίνημα της σεζόν, πήραν μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια κόντρα σε μια ομάδα που τους δυσκολεύει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια, ειδικά στα play-offs.

Η ομάδα από το Μιλγουόκι έφυγε στο +24 στο τέλος του τρίτου δωδεκαλέπτου για το 97-73, ωστόσο το ματς είχε ψωμί ακόμα. Με αντεπίθεση διαρκείας, οι Χιτ μείωσαν σε 115-109 με το καλάθι του Ρόμπινσον, 1:22 για το τέλος. Ο Γιάννης απάντησε για το 118-109, όμως ο Ρόμπινσον έκανε πάλι το 120-114. Τελικά ο Έλληνας σταρ με δύο βολές, έκανε το 121-114 και κλείδωσε το ματς.

Εκτός του Γιάννη, ο Λίλαρντ που ήταν πολύ κακός κόντρα στην Ατλάντα, είχε 25 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ ο Πόρτις είχε 16 πόντους με 8 ριμπάουντ. Για το Μαϊάμι ο Τάιλερ Χίρο είχε 35 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ ο Μπάτλερ έμεινε χαμηλά με 13 πόντους. Ο Ρόμπινσον πρόσθεσε 15 και ο Αντεμπάγιο δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού. Με 12/37 τρίποντα σούταραν οι Μπακς, ενώ οι Χιτ είχαν 13/34. Το Μαϊάμι δυσκολεύεται πολύ χωρίς τον κορυφαίο αμυντικό του στη ρακέτα, Μπαμ Αντεμπάγιο, κάτι που φάνηκε και με Μπακς.

Επόμενος αντίπαλος των Μπακς οι Ράπτορς στο Τορόντο, τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/11, 01:00). Οι Χιτ αποτελούν τον… κακό δαίμονα των ελαφιών στα play-offs, αφού η παρέα του Μπάτλερ έχει αποκλείσει δύο φορές το Μιλγουόκι στην postseason τα τελευταία χρόνια. Τελευταία φορά που το έκανε, ήταν πέρυσι με τον Jimmy Buckets να κάνει αδιανόητα πράγματα στη σειρά με τους Μπακς και να δίνει πρόκριση στους Χιτ.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Αντετοκούνμπο έδωσε δεύτερο σόου στη συνέντευξη τύπου στην οποία εμφανίστηκε ως Χουλκ και μίλησε ως ο «πράσινος ήρωας» της Marvel.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments