Αθλητισμός

Τρία ντέρμπι Δικεφάλων στην «Opap Arena», ισάριθμες νίκες για την ΑΕΚ

Τρία ντέρμπι Δικεφάλων στην «Opap Arena», ισάριθμες νίκες για την ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: Τρία ντέρμπι Δικεφάλων στην «Opap Arena», ισάριθμες νίκες για την ΑΕΚ EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ είχε χτίσει ένα μεγάλο σερί κόντρα στην ΑΕΚ τα προηγούμενα χρόνια παίρνοντας νίκες κόντρα στην Ένωση με κάθε τρόπο και σε κάθε διοργάνωση.

Ο ΠΑΟΚ είχε χτίσει ένα μεγάλο σερί κόντρα στην ΑΕΚ τα προηγούμενα χρόνια παίρνοντας νίκες κόντρα στην Ένωση με κάθε τρόπο και σε κάθε διοργάνωση. Όλα αυτά μέχρι τη μέρα που ανέλαβε την ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Έξι φορές έχουν παίξει οι δύο ομάδες, πέντε νίκες έχει η ΑΕΚ και μία ο ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι που απλά η μπάλα δεν έμπαινε για τους «κιτρινόμαυρους» και ο αντίπαλος έβαλε δύο γκολ σε τρεις ευκαιρίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Η Ένωση τον έχει κερδίσει σχεδόν με όλα τα πιθανά σενάρια. Με παίκτη παραπάνω, με παίκτη λιγότερο, στην έδρα της, στην έδρα του, σε τελικό, σε πρωτάθλημα και πλέι οφ. Και στις πέντε νίκες της μάλιστα δεν έχει δεχτεί ούτε γκολ από τον ΠΑΟΚ. Εκεί όμως που κυριαρχεί απόλυτα απέναντί του είναι στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΑΕΚ: Πήρε τη νίκη στο ντέρμπι αλλά έχασε δύο παίκτες

Νίκη, σημαντική για τη βαθμολογία του πρωταθλήματος, αλλά και την ψυχολογία της πέτυχε η ΑΕΚ, κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ με 2-0, σε μία απόλυτα κυριαρχική εμφάνιση, η οποία όμως άφησε πίσω της και προβλήματα.

Η «Ένωση» θα στερηθεί τις υπηρεσίες δύο βασικών παικτών της μεσαίας γραμμής της, σε κάποια από τα επόμενα παιχνίδια καθώς συμπλήρωσαν κάρτες.

Συγκεκριμένα, οι Σιμάνσκι και Γαλανόπουλος, με τις κίτρινες κάρτες που είδαν από τον Μπριχ στο ντέρμπι, συμπλήρωσαν κάρτες και θα πρέπει να μείνουν εκτός για ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας του.

Η ΑΕΚ συνεχίζει το πρόγραμμα της στη Superleague, με την Κηφισιά εκτός, την Λαμία εντός, τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός και τον Άρη εντός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments