Αθλητισμός

ΑΕΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις για τρεις [vid]

ΑΕΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις για τρεις [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: EUROPA LEAGUE 2023-2024 / ΑΕΚ - ΑΓΙΑΞ.(ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στο εκτός έδρας ματς με την νεοφώτιστη Κηφισιά

Ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα τα μηνύματα που λαμβάνει ο Ματίας Αλμέιδα είναι άκρως ενθαρρυντικά, με τον Λιβάι Γκαρσία να έχει μπει σταδιακά σε ρυθμό προπονήσεων από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας και να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα την Τετάρτη (01/11).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Από εκεί και πέρα, αισιόδοξα ήταν τα μηνύματα και από άλλους δύο παίκτες της ομάδας, με τους Μάνταλο και Κάλενς να κάνουν κανονικά προπόνηση και να ανεβάζουν στροφές ενόψει του αγώνα της 10ης αγωνιστικής στην Καισαριανή.

Τρία ντέρμπι Δικεφάλων στην «Opap Arena», ισάριθμες νίκες για την ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ είχε χτίσει ένα μεγάλο σερί κόντρα στην ΑΕΚ τα προηγούμενα χρόνια παίρνοντας νίκες κόντρα στην Ένωση με κάθε τρόπο και σε κάθε διοργάνωση. Όλα αυτά μέχρι τη μέρα που ανέλαβε την ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Έξι φορές έχουν παίξει οι δύο ομάδες, πέντε νίκες έχει η ΑΕΚ και μία ο ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι που απλά η μπάλα δεν έμπαινε για τους «κιτρινόμαυρους» και ο αντίπαλος έβαλε δύο γκολ σε τρεις ευκαιρίες.

Η Ένωση τον έχει κερδίσει σχεδόν με όλα τα πιθανά σενάρια. Με παίκτη παραπάνω, με παίκτη λιγότερο, στην έδρα της, στην έδρα του, σε τελικό, σε πρωτάθλημα και πλέι οφ. Και στις πέντε νίκες της μάλιστα δεν έχει δεχτεί ούτε γκολ από τον ΠΑΟΚ. Εκεί όμως που κυριαρχεί απόλυτα απέναντί του είναι στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments