Ζώδια

Καλές και δύσκολες μέρες που θα έχει ο Νοέμβριος

Καλές και δύσκολες μέρες που θα έχει ο Νοέμβριος

Πηγή Φωτογραφίας: freepik.com

Ο Νοέμβριος, ο μήνας του Σκορπιού, είναι ένας ιδιαίτερος μήνας φέτος αφού η αστρολογική του επικαιρότητα δεν είναι συνηθισμένη.

Όταν δεν αναφέρομαι σε κάποια ημέρα του μήνα σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κυρίαρχη όψη.

3 Νοεμβρίου: Η μέρα φιλοξενεί την αντίθεση του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Δία στον Ταύρο. Ακόμη και οι απαιτητικές όψεις του Δία, όπως είναι η αντίθεση, μπορεί να δείχνουν τύχη, ευκαιρίες, λύσεις, αλλά ωθούν και σε υπερβολές, επιπολαιότητα αλλά και ισχυρογνωμοσύνη. Είναι σημαντικό να μην προτάξουμε τον εγωισμό μας στις σχέσεις μας. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι με Ήλιο ή ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια από τις 08 μέχρι τις 12 μοίρες επηρεάζονται περισσότερο.

4 Νοεμβρίου: Πραγματοποιείται η εκρηκτική όψη αντίθεσης με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Ουρανό, που δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία ή στην τεχνολογία, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έλλειψη υπομονής, ξεσπάσματα σε συμπεριφορές και τάσεις ρήξεων. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος τους βρίσκονται από τις 19 ως τις 23 μοίρες επηρεάζονται περισσότερο.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη από την Παρθένο σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Η όψη αυτή μπορεί να μας κάνει πιο νοσταλγικούς με το παρελθόν με τάση εξιδανίκευσης, να αυξήσει τις τάσεις φυγής μας, ενώ θέλει προσοχή στις σχέσεις ιδιαίτερα με άτομα που δεν γνωρίζουμε πολύ καλά το παρελθόν και τον χαρακτήρα τους, γιατί μπορεί να εξαπατηθούμε είτε σε ερωτικό είτε σε οικονομικό επίπεδο. Οι μεγάλες προσδοκίες με αυτή την όψη φέρνουν μεγάλες απογοητεύσεις. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο ή όσοι έχουν Ήλιο ή ωροσκόπο από τις 22 μέχρι τις 27 μοίρες επηρεάζονται περισσότερο.

Την ίδια μέρα, ο Κρόνος γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία στους Ιχθύς. Από τις 17/06/23 που γύρισε ανάδρομος, δημιούργησε ένα αίσθημα στασιμότητας ιδιαίτερα στην υλοποίηση των σχεδίων μας. Βέβαια από την άλλη μας έδωσε χρόνο για να προετοιμαστούμε καλύτερα. Από δω και κάτω θα είναι πιο ευνοϊκός για να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.

6 Νοεμβρίου: Η Αφροδίτη από την Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτή η όψη αυξάνει την ανάγκη μας για αγάπη, έρωτα και τρυφερότητα. Θέλουμε να βιώσουμε όμως έντονες ερωτικές καταστάσεις κι όχι χλιαρές στις σχέσεις μας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει όσους επηρεάζει σε επιλογές που πιθανώς να είναι «επικίνδυνες», καθώς έλκουμε πιο σκοτεινούς τύπους. Αν είμαστε όμως σε μια υγιή σχέση, τότε αυτή η όψη κάνει πιο έντονη τη σεξουαλικότητα μας. Επηρεάζονται πιο θετικά: Ταύροι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί, Παρθένοι και Ιχθύες, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες κοντά στις 28 μοίρες. Εσείς μπορεί να κάνετε μια καρμική γνωριμία ή να έχετε ένα δυνατό οικονομικό νέο.

7 Νοεμβρίου: Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα δείχνει δυνατή διαίσθηση και ένστικτο, καλλιτεχνική έμπνευση, φαντασία, επινοητικότητα, δημιουργικότητα, ενσυναίσθηση, αλλά και τάσεις φυγής. Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες μπορείτε να επωφεληθείτε αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας βρίσκονται από τις 23 μέχρι τις 27 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

8 Νοεμβρίου: Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο της διακυβέρνησής της, τον Ζυγό. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της ομορφιάς, των σχέσεων, αλλά και του χρήματος και στο ζώδιο του Ζυγού βρίσκει το ιδανικό περιβάλλον για να εκφράσει τα χαρίσματά της και να μας δώσει και ένα βαθμό εύνοιας και τύχης.

9 Νοεμβρίου: Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που βοηθά να έχουμε διερευνητική σκέψη, να λύνουμε εύκολα μυστήρια και νοητικά παζλ, να συγκεντρωνόμαστε στους στόχους μας. Επηρεάζει θετικά κυρίως Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους, Ιχθύες, Καρκίνους των οποίων ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος βρίσκονται από τις 26 μέχρι τις 29 μοίρες των ζωδίων αυτών.

10 Νοεμβρίου: Ο Ερμής προχωρά στον Τοξότη. Μολονότι ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο που ο Ερμής βρίσκεται θεωρητικά σε αδυναμία (κυβερνά το ακριβές απέναντι των Διδύμων), μας δίνει την ευκαιρία να είμαστε λίγο πιο θετικοί στον τρόπο που σκεφτόμαστε, πιο αισιόδοξοι, πιο ανοιχτοί στην προσέγγιση μας απέναντι στους άλλους, ενώ είναι βοηθητικός για να σχεδιάσουμε και ταξίδια μέχρι την 1η Δεκεμβρίου. Βέβαια στο ζώδιο αυτό θα επιστρέψει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία τον Δεκέμβριο στις 23/12/2023 μέχρι τις 02/01/2024. Δυστυχώς φέτος την πιο όμορφη και ταξιδιάρικη περίοδο του χρόνο η ανάδρομη πορεία του Ερμή ιδιαίτερα σε ένα ζώδιο που σχετίζεται με ταξίδια και μάλιστα σε μακρινούς προορισμούς στο εξωτερικό δεν είναι βοηθητική, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί.

Μόλις προχωρήσει ο Ερμής στον Τοξότη σχηματίζει κατευθείαν τετράγωνο με τον Κρόνο δημιουργώντας ένα αυστηρό πλαίσιο στην επικοινωνία και δυσκολίες στις επαφές μας, ζημιές, καθυστερήσεις, πρακτικά προβλήματα. Επηρεάζει Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες κυρίως με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο, ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες κοντά στις 0 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

11 Νοεμβρίου: Με Άρη σε αντίθεση με τον Ουρανό το σύνθημα είναι χάος! Μπορεί να υπάρχουν επιθέσεις, προβοκατόρικες ενέργειες, προκλητική δράση, απρόσμενες εξελίξεις, επαναστατική διάθεση, συγκρούσεις. Το γεγονός ότι υπάρχει ένα ιδιαίτερα έντονο πολεμικό κλίμα στη Μέση Ανατολή κάνει τη μέρα κάπως πιο επικίνδυνη με εκδηλώσεις βίας. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι με Ήλιο ή ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια από τις 19 μέχρι τις 23 μοίρες χρειάζεται να είναι πιο προσεκτικοί.

13 Νοεμβρίου: Πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό ταυτόχρονα με την αντίθεση Ήλιου-Ουρανού, φέρνοντας καταιγιστικές εξελίξεις στην καθημερινότητα μας, απρόοπτα, ξαφνικές αλλαγές, ανατροπές, εντάσεις, απρόσμενα γεγονότα που επηρεάζουν σε παγκόσμιο επίπεδο και ιδιαίτερα τη χώρα μας. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι με γενέθλια στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαήμερου και συγκεκριμένα κοντά στις 21 μοίρες των ζωδίων τους ή όσοι έχετε ωροσκόπο κοντά στις 21 μοίρες των παραπάνω ζωδίων επηρεάζεστε περισσότερο.

15 Νοεμβρίου: Σχηματίζεται το ευχάριστο εξάγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με την Αφροδίτη στον Ζυγό. Πρόκειται για μια θετική όψη για την επικοινωνία, τις επαφές μας, τη λεκτική έκφραση των συναισθημάτων μας. Βοηθητική όψη για συζητήσεις αλλά και μετακινήσεις για Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους, ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες κοντά στις 07 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

17 Νοεμβρίου: Ολοκληρώνεται το τρίγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Είναι μια όψη που δίνει μια πιο καλλιτεχνική διάσταση στη δράση μας, βοηθά τη φαντασία μας να είναι έκδηλη στον τρόπο που κάνουμε ακόμη και τις καθημερινές μας ρουτίνες και φέρνει στην επικαιρότητα θέματα που αφορούν τις φαρμακευτικές, τη θάλασσα, τα χημικά, κλπ. Ευνοεί Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες που ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος τους βρίσκεται από τις 22 μέχρι τις 26 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Την ίδια μέρα σχηματίζεται το τρίγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Μια μέρα που ευνοεί την καλλιτεχνική έκφραση, τη μουσική, την ονειροπόληση, τη διαίσθηση, ενώ θα μας πιάνουν τάσεις φυγής από την πραγματικότητα. Επηρεάζονται κυρίως Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες σε επίπεδο αυτοέκφρασης, ρομαντικών εκδηλώσεων και δημιουργικότητας, ειδικά όσοι έχουν Ήλιο ή ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια από τις 22 ως τις 26 μοίρες.

18 Νοεμβρίου: Σχηματίζεται η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη στον Σκορπιό. Η όψη αυτή δίνει άφθονη ενέργεια αλλά πρέπει να την αξιοποιήσουμε παραγωγικά. Διαφορετικά μπορεί να βλάψουμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Η πίεση, η επιθετικότητα, η βιαιότητα, η ανησυχία, η γκρίνια είναι μερικά από τα σενάρια της όταν δεν αξιοποιούμε όλο αυτό το ενεργειακό φορτίο και το αφήνουμε να ανεξέλεγκτο. Με την όψη αυτή μπορεί να νιώθουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, να είμαστε πιο αποφασιστικοί, να παίρνουμε πιο εύκολα πρωτοβουλίες. Βέβαια είναι και όψη έντονης σεξουαλικότητας και καλής απόδοσης σε σπορ και χειρωνακτικές εργασίες. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο, ή όσοι έχουν Ήλιο ή ωροσκόπο κοντά στις 25 μοίρες των παραπάνω ζωδίων πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα στην υγεία, στην οδήγηση και στις σχέσεις.

20 Νοεμβρίου: Ο σχηματισμός όψης εξαγώνου ανάμεσα στον Ήλιο στον Σκορπιό και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω είναι ιδιαίτερα έντονος και δυνατός ως όψη και μπορεί να φέρει αποφασιστικότητα, αποτελεσματικότητα, αποκαλύψεις, αλλά και έντονη τάση ελέγχου στα πράγματα. Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Ιχθύες και Καρκίνοι με Ήλιο ή ωροσκόπο από τις 26 ως τις 29 μοίρες των παραπάνω ζωδίων επηρεάζονται περισσότερο. Προσοχή όμως στις εμμονές και τα χειριστικά παιχνίδια στις σχέσεις.

22 Νοεμβρίου: Σχηματίζεται το εξάγωνο του Άρη από τον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα δυνατή όψη που δείχνει αποφασιστικότητα, ισχυρή επιθυμία και θέληση για δράση. Όσοι επηρεάζονται θετικά θα έχουν περισσότερη υπομονή κι επιμονή για να επιτύχουν τους στόχους τους και ο βαθμός συγκέντρωσης τους θα είναι ιδιαίτερα υψηλός. Η ενέργεια αυτής της όψης είναι εξαιρετική για να αναλάβουμε δύσκολες υποθέσεις και να εντυπωσιάσουμε με τα αποτελέσματα μας τους άλλους στον χώρο που δραστηριοποιούμαστε. Ευνοούνται Καρκίνοι, Σκορπιοί, Παρθένοι, Ταύροι, Ιχθύες και Αιγόκεροι που ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος τους βρίσκονται κοντά στις 28 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Την ίδια μέρα ο Ήλιος στο αέναο ταξίδι του στο ζωδιακό προχωρά στον Τοξότη, το πιο αισιόδοξο ζώδιο, χαρίζοντας μας λίγο καλύτερη διάθεση και τάση να βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων κάνοντας σχεδιασμούς για το μέλλον. Είναι η στιγμή του χρόνου που πρέπει να φιλοσοφήσουμε περισσότερο τη ζωή μας.

23 Νοεμβρίου: Σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου από τον Τοξότη με τον Κρόνο στους Ιχθύς, μια αρκετά αυστηρή όψη που πολλές φορές μπορεί να μας κάνει απαισιόδοξους ή υπερβολικά ρεαλιστές. Τα «πρέπει» είναι σε πρώτο πλάνο και χρειάζεται υπομονή και πειθαρχία. Επηρεάζει κυρίως Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο ή όσους έχουν ωροσκόπο ή και πλανήτες κοντά στις 0 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

24 Νοεμβρίου: Ο Άρης προχωρά στο ζώδιο του Τοξότη. Ο Άρης στο ζώδιο του Τοξότη είναι αισιόδοξος, ιδιαίτερα ικανός αλλά χωρίς όρια. Έχει συνήθως ένα όραμα αλλά έχει και την ενέργεια και την αντοχή να το πραγματοποιήσει. Αντιμετωπίζει με αισιοδοξία τα εμπόδια και προχωρά στην επόμενη περιπέτεια του με αυτοπεποίθηση. Είναι προσανατολισμένος στο μέλλον περισσότερο, γι’ αυτό πολλές φορές μπορεί να χάνει την επαφή του με το παρόν. Του αρέσει το ρίσκο, αγαπά την αλήθεια και έχει ισχυρά «πιστεύω», αντιλήψεις και πεποιθήσεις στο βαθμό όμως της ισχυρογνωμοσύνης.

25 Νοεμβρίου: Ο Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο. Οι δυσκολίες και τα εμπόδια στη δράση, η αυστηρότητα, τα προβλήματα, οι περιορισμοί, τα ατυχήματα θα είναι η τάση της ημέρας και τα ζώδια που πρέπει να είναι πιο υπομονετικά, καθόλου βιαστικά και όσο γίνεται πιο θετικά στον τρόπο που σκέφτονται και αντιμετωπίζουν τα πράγματα είναι Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο, ή για περισσότερη ακρίβεια όσοι έχουν Ήλιο ή ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια κοντά στις 0 μοίρες.

27 Νοεμβρίου: Μια ιδιαίτερα απατηλή μέρα καθώς σχηματίζεται το τετράγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Είναι μια μέρα που μπορεί να αντιμετωπίσουμε παρεξηγήσεις, να μας δοθούν ψεύτικες υποσχέσεις ή να ακούσουμε ψέματα, να είμαστε αφηρημένοι (προσέξτε στην οδήγηση), να χάσουμε ή να μας κλέψουν πολύτιμα αντικείμενα. Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και δεσμεύσεις αν εκπροσωπείτε τα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων, ή αν έχετε ως ωροσκόπο αυτά τα ζώδια από τις 22 μέχρι τις 26 μοίρες.

Την ίδια μέρα σχηματίζεται η Πανσέληνος του Νοεμβρίου στον άξονα Διδύμων-Τοξότη. Πρόκειται για μια εκρηκτική Πανσέληνο η οποία σχηματίζει όψεις με τον Άρη (αντίθεση) και τετράγωνο με τον Κρόνο. Ένταση εκδηλώσεων βίας στον πλανήτη μας ιδιαίτερα στη περιοχή της Μέσης Ανατολής, προβλήματα με εκδηλώσεις βίας ιδιαίτερα στους δρόμους, εντάσεις στις διαπροσωπικές κι επαγγελματικές σχέσεις, προβλήματα στην επικοινωνία και εμπόδια είναι δυστυχώς μερικά από τα σενάρια που κυριαρχούν με αυτό το φεγγάρι. Επηρεάζονται κυρίως Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, ή όσων ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος βρίσκεται από την 1η μέχρι την 7η μοίρα των ζωδίων αυτών.

ΠΗΓΗ: ASIBILIOU,GR

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments