Πολιτική

Άδωνις: Πανελλήνιο ρεκόρ ΕΦΚΑ στην έκδοση εκκρεμών συντάξεων

Άδωνις: Πανελλήνιο ρεκόρ ΕΦΚΑ στην έκδοση εκκρεμών συντάξεων

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter Adonis Georgiadis, Πανελλήνιο ρεκόρ σημείωσε ο ΕΦΚΑ στην έκδοση εκκρεμών συντάξεων, όπως ενημερώνει σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης

«Πάνω από 1100 εκκρεμείς συντάξεις εκκαθαρίστηκαν σε λιγότερο από ένα μήνα

Πανελλήνιο ρεκόρ σημείωσε ο ΕΦΚΑ στην έκδοση εκκρεμών συντάξεων, όπως ενημερώνει σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στον αριθμό των συντάξεων που εκκαθαρίστηκαν μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα στη Θεσσαλονίκη.

Είναι γνωστό, πιο συγκεκριμένα, ότι, στη συμπρωτεύουσα, υπήρχε ένα μεγάλο στοκ εκκρεμών συντάξεων, γεγονός που οδήγησε τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης να μεταβεί προσωπικά στη Θεσσαλονίκη, συνοδευόμενος από την νέα διοικητική ηγεσία του ΕΦΚΑ.

Συνομιλώντας με τους υπαλλήλους του ΕΦΚΑ στη συμπρωτεύουσα, ο Άδωνις διαπίστωσε την ανάγκη ουσιαστικής βελτίωσης των υπηρεσιών του Υπουργείου Εργασίας και προχώρησε στη συγκρότηση του Κέντρου Ανακεφαλαίωσης Συντάξεων, καθώς επίσης και στην πλήρη ανακαίνιση του ΚΕΠΑ στην Πύλη Αξιού.

Χάρη σε αυτήν την εργώδη προσπάθεια του Ά. Γεωργιάδη, οι συντάξεις αποδίδονται στους δικαιούχους τους με θεαματικούς ρυθμούς, πρωτόγνωρους για τη Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία και την Ελλάδα συνολικά. Εκτός από τις 1100 συντάξεις που ήδη εκδόθηκαν, αναμένεται ότι, έως το τέλος του έτους, θα έχουν αποδοθεί όλες οι εκκρεμείς συντάξεις στους δικαιούχους τους, ανατρέποντας, με αυτόν τον τρόπο, κάθε προηγούμενο στη διαδικασία απόδοσης συντάξεων στη Χώρα μας.

Παράλληλα, ο Άδωνις πέτυχε την ουσιαστική ανακαίνιση του ΚΕΠΑ στην Πύλη Αξιού, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι, για την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, τα άτομα με ειδικές ανάγκες δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας, αλλά ισότιμα μέλη του ίδιου κοινωνικού συνόλου.

Επόμενος στόχος του υπουργού Εργασίας στην περιοχή είναι ο μηδενισμός των εκκρεμών συντάξεων του συνόλου της Μακεδονίας κατά το ταχύτερο δυνατό, έτσι ώστε να μην υπάρχει δικαιούχος σύνταξης που να αισθάνεται παραμελημένος και υποβιβασμένος από το αρμόδιο υπουργείο, το οποίο υπηρετεί με θαυμαστή εργατικότητα και αποτελεσματικότητα ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments