Lifestyle

Ηλίας Βρεττός: Το μήνυμά λίγο μετά το τροχαίο ατύχημα και ο σταυρός στην πίστα

Ηλίας Βρεττός: Το μήνυμά λίγο μετά το τροχαίο ατύχημα και ο σταυρός στην πίστα

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@vrettos_ilias

Εμφανίστηκε κανονικά στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει - Δείτε το βίντεο

Ο Ηλίας Βρεττός βγήκε στην πίστα του νυχτερινού κέντρου και τραγούδησε κανονικά, παρόλο που το προηγούμενο βράδυ υπέστη τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του.

Απευθυνόμενος στους θαμώνες που πήγαν να τον ακούσουν στο μαγαζί, είπε:

«Όταν ήμουν χθες κάτω στην άσφαλτο, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν “την κάτσαμε, δεν θα καταφέρω να τραγουδήσω αύριο. Μόνο που βρίσκομαι σήμερα εδώ, ευχαριστώ πάρα πολύ τον Θεό που με φύλαξε και θέλω να το απολαύσω όσο τίποτα».

Το βράδυ της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου, ο τραγουδιστής οδηγούσε τη μηχανή του σε περιοχή της Γλυφάδας, όταν ένα αυτοκίνητο βρέθηκε ξαφνικά μπροστά του, με αποτέλεσμα ο ίδιος να συγκρουστεί μαζί του.

Μέσω Instagram, ο Ηλίας Βρεττός ανάρτησε μια φωτογραφία της μηχανής του μετά το συμβάν, ενώ με ένα σύντομο κλιπ ενημέρωσε τους ακολούθους τους, ότι: «Καταλαβαίνετε ότι είχα ένα τρακάρισμα αρκετά σοβαρό με τη μηχανή μου στη Γλυφάδα, ευτυχώς τη γλίτωσα φθηνά επειδή φορούσα κράνος. Είμαι καλά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας».

F Στη συνέχεια, ανέβασε ένα νέο Instagram story, στο οποίο και έγραφε:

«Επειδή με ρωτάτε και δεν είμαι σε θέση να απαντήσω σε γνωστούς και φίλους που ανησυχούν, θέλω να σας ενημερώσω πως: Έκανα κωλοτούμπες πάνω από το αμάξι που βρέθηκε ξαφνικά μπροστά μου, η μηχανή καρφώθηκε πάνω του και έσκασα με το κεφάλι στην άσφαλτο. Αν δε φορούσα μπουφάν και κράνος δε θα την είχα γλιτώσει… Την έβγαλα με μώλωπες, γρατζουνιές και πόνο από το τράνταγμα στην λεκάνη και την μέση αλλά είμαι καλά. Όποιοι ρίχνουν αρνητική ενέργεια τώρα τελευταία σε μένα, συγχαρητήρια τα έχουν καταφέρει πολύ καλά!!! Εγώ από την άλλη στέλνω την αγάπη μου σε όλους σας!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments