Πολιτική

Δένδιας από Φλοίσβο: Οι Έλληνες να είναι βέβαιοι για την αποτελεσματική υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας

Δένδιας από Φλοίσβο: Οι Έλληνες να είναι βέβαιοι για την αποτελεσματική υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας

Πηγή Φωτογραφίας: [364770] ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΠΑΡΟΣΥΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΝΙΚΟΥ ΔΕΝΔΙΑ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας παρακολούθησε τις επιδείξεις από τις ομάδες «Ζεύς» και «Δαίδαλος»

«Παρακολουθήσαμε σήμερα τις εντυπωσιακές αεροπορικές επιδείξεις από τις ομάδες “Ζεύς” και “Δαίδαλος” της Πολεμικής μας Αεροπορίας, όπως και από χειριστές όλων των τύπων των αεροσκαφών της, στον Φλοίσβο του Παλαιού Φαλήρου». Αυτό τόνισε σε ανάρτησή του στο Χ (πρώην twitter) ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.

«Είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε ότι οι Έλληνες μπορούν να είναι βέβαιοι για την αποτελεσματική υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας μας και στον αέρα, βλέποντας ακόμη και ένα μικρό μέρος των δυνατοτήτων των Ιπταμένων μας» πρόσθεσε.

«Τους είμαστε ευγνώμονες, όπως και σε όλες τις γυναίκες και τους άνδρες της Πολεμικής μας Αεροπορίας» κατέληξε ο κ. Δένδιας.

Η αεροπορική επίδειξη με τη συμμετοχή όλων των τύπων των αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας, των Ομάδων Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς», T-6A «Δαίδαλος» και του επετειακού αεροσκάφους Spitfire, καθώς και πολιτικών αεροσκαφών των εταιριών «Sky Express» και «Aegean Airlines», πραγματοποiιήθηκε το μεσημέρι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) Αρχαγγέλλου Μιχαήλ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments