Αθλητισμός

Μπαρτζώκας: Τρίτος σε αγώνες με τον Ολυμπιακό – Ξεπέρασε τον Σφαιρόπουλο [vid]

Μπαρτζώκας: Τρίτος σε αγώνες με τον Ολυμπιακό – Ξεπέρασε τον Σφαιρόπουλο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364789] BASKET LEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ ήταν ο 137ος στην Basket League με τον Ολυμπιακό για τον Γιώργο Μπαρτζώκα - Ξεπέρασε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο

Στη σκιά του triple-double αλλά και των υπόλοιπων στατιστικών επιτευγμάτων του Μουσταφά Φαλ, προέκυψαν κάποια ακόμη πολύ ενδιαφέροντα για τον Ολυμπιακό με σημαντικότερο αυτό του προπονητή του…

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι πλέον 3ος σε αγώνες στον πάγκο του Ολυμπιακού στη Stoiximan Basket League. Ο χθεσινός ήταν ο 137ος και με αυτόν ξεπέρασε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

O Μιχάλης Λούντζης μπορεί να έμεινε έναν πόντο μακριά από τους 1.000, ωστόσο με τις δύο ασίστ που μοίρασε, έφτασε τις 300 σε 166 αγώνες στη Stoiximan Basket League. Παράλληλα έγινε ο 41ος στην ιστορία του Ολυμπιακού που έφτασε τις 100.

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος με τους 16 πόντους του, έγινε ο 83ος στην «ερυθρόλευκη» ιστορία στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα, που έφτασε τους 300+.

Με τις 28 ασίστ του ο Ολυμπιακός ισοφάρισε τη δεύτερη μεγαλύτερη φετινή επίδοση της Stoiximan Basket League. Το +13 που είχε έναντι του ΠΑΟΚ mateco (15-28) είναι η τρίτη μεγαλύτερη φετινή διαφορά. Ο Ολυμπιακός είχε 103 ranking έναντι του 63 του αντιπάλου του, σημειώνοντας μία από τις επτά επιδόσεις 40+ στη διαφορά του ranking, στη φετινή σεζόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments