Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: H Έλενα Ακρίτα παραπέμπεται στο πειθαρχικό γιατί στήριξε υποψήφιο δήμαρχο της ΝΔ [vid]

ΣΥΡΙΖΑ: H Έλενα Ακρίτα παραπέμπεται στο πειθαρχικό γιατί στήριξε υποψήφιο δήμαρχο της ΝΔ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [363606] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Η Έλενα Ακρίτα παραπέμπεται στο πειθαρχικό του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς στις αυτοδιοικητικές εκλογές στήριξε υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας – δηλαδή στο πειθαρχικό – του ΣΥΡΙΖΑ παραπέμπεται με απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αθήνας, η Έλενα Ακρίτα.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές, η Έλενα Ακρίτα επέλεξε να μην στηρίξει την Μαρία Αποστολάκη, δικηγόρο και νομική εκπρόσωπο του Κέντρου «Διοτίμα» που στήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ στο Ψυχικό. Αποφάσισε να στηρίξει υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας, γεγονός που προκάλεσε την παραπομπή της βουλευτή Επικρατείας στο πειθαρχικό του κόμματος.

«Πιστεύω και τιμώ τον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα των εκλογών. Ψηφίζω τον καλύτερο για την γειτονιά μου κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει», είχε γράψει τότε σε ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα, εξηγώντας την απόφασή της αυτή.

Δείτε την ανάρτησή της:

Υπενθυμίζεται ότι η ανάρτησή της είχε προκαλέσει και επικριτικά σχόλια, σχετικά με το κατά πόσο η επιλογή της παραβιάζει ή όχι το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ, με κάποιον να της γράφει ότι οι κανόνες δεν τη δεσμεύουν «επειδή σε αντιδιαστολή με τον Στέφανο Τζουμάκα» στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments