Αθλητισμός

Θετικό αποτέλεσμα ψάχνει σήμερα το βράδυ στη Γαλλία ο Παναθηναϊκός [vid]

Θετικό αποτέλεσμα ψάχνει σήμερα το βράδυ στη Γαλλία ο Παναθηναϊκός [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Με νίκη η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και την πρωτιά στον όμιλο. Βεβαίως, κάτω από προϋποθέσεις βολεύει και η ισοπαλία, ωστόσο, αν οι πράσινοι ηττηθούν τότε τα πράγματα μπερδεύονται, γιατί ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ, το οποίο είναι ακόμη πιο δύσκολο από το σημερινό.

Θετικό αποτέλεσμα ψάχνει σήμερα το βράδυ στη Γαλλία ο Παναθηναϊκός, ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση στο Europa League.

Με νίκη η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και την πρωτιά στον όμιλο. Βεβαίως, κάτω από προϋποθέσεις βολεύει και η ισοπαλία, ωστόσο, αν οι πράσινοι ηττηθούν τότε τα πράγματα μπερδεύονται, γιατί ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ, το οποίο είναι ακόμη πιο δύσκολο από το σημερινό.

Σε αυτό τον όμιλο, μπορεί ο Παναθηναϊκός μπορεί να τερματίσει πρώτος, αλλά και τέταρτος, αν δεν είναι προσεκτικός. H παράδοση των πράσινων επί γαλλικού εδάφους κάθε άλλο παρά θετική μπορεί να χαρακτηριστεί. Σε επτά αναμετρήσεις έχει πέντε ήττες και μόλις δυο ισοπαλίες. Από την άλλη πλευρά πάντως, έχει τρεις προκρίσεις κόντρα σε γαλλικές ομάδες και αυτό είναι ένα ενθαρρυντικό στοιχείο.

Σε κάθε περίπτωση το ζητούμενο για την ομάδα της Αθήνας σήμερα είναι να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα την κρατήσει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να παρουσιάσει μέσα στο Ραζόν Πάρκ, ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και φυσικά να διδαχθεί από τα λάθη που έκανε στον πρόσφατο αγώνα που έδωσε κόντρα στους Γάλλους στο Απόστολος Νικολαΐδης.

Η Ρεν ότι στοιχείο είχε να δείξει, μας το έδειξε στο πρώτο παιχνίδι της Αθήνας και δεν περιμένουμε σήμερα κάτι το διαφορετικό. Είναι μια ποιοτική ομάδα από τη μέση και μπροστά, αλλά με χτυπητές αδυναμίες στην άμυνα. Αν ο Παναθηναϊκός, παίξει έξυπνα και καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, τότε έχει μεγάλες πιθανότητες να γυρίσει στην Αθήνα ακόμη και με τη νίκη και με αυτό το αποτέλεσμα βάζει τις βάσεις ακόμα και για την πρωτιά.

Πηγή: novasports.gr//Γιώργος Αργυρόγλου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments