Ελλάδα

Βόλος: Πάνω από το επιτρεπόμενο όριο το αλκοόλ στο αίμα του οδηγού [vid]

Βόλος: Πάνω από το επιτρεπόμενο όριο το αλκοόλ στο αίμα του οδηγού [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot MEGA, Αναμένονταν έως το βράδυ της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Η οικογένεια περιμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του 33χρονου οδηγού μοτοσικλέτας που παρέσυρε παππού και τραυμάτισε θανάσιμα βρέφος τεσσάρων μηνών στον Βόλο

Αναμένονταν έως το βράδυ της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για τον 33χρονο οδηγό μοτοσικλέτας στον Βόλο, που παρέσυρε τον 53χρονο άνδρα, ο οποίος κρατούσε στα χέρια του το εγγόνι του, τεσσάρων μηνών, βρέφος που δεν κατάφερε να παραμείνει στη ζωή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, ο μοτοσικλετιστής που παρέσυρε το βρέφος στον Βόλο και έφυγε, φέρεται να είχε πιει περισσότερο του επιτρεπτού. Η οικογένεια περιμένει τα αποτελέσματα για να σχεδιάσει τη νομική τακτική της εναντίον του. 

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: Με ποια λόγια μπορεί κανείς να περιγράψει αυτή τη σπαρακτική τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο και πώς να μπει κανείς στη θέση της τραγικής μητέρας που είδε μπροστά στα μάτια της το μόλις 4 μηνών μωρό της να γίνεται ένας άγγελος;

Σε λίγες μέρες στο σπιτικό τους το μωράκι θα γιόρταζε τα πρώτα του Χριστούγεννα. Τα όνειρα των γονιών πολλά, οι παππούδες, η σπιτική ατμόσφαιρα… Όλα όμως χάθηκαν μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου, με την τραγική μητέρα να τρέχει στην άσφαλτο, στο μωρό της, με την ελπίδα πως δεν χάθηκαν όλα, αλλά τη μοίρα να έχει άλλα σχέδια.

Θάνατος βρέφους στον Βόλο: Τι είπε η μητέρα

Το κουβάρι των συναισθημάτων της θα ξεδιπλώσει αποκλειστικά στη Ρία Τσοχαντάρη και το «Live News» η μητέρα του βρέφους που σκοτώθηκε σε τροχαίο στον Βόλο.

Η μητέρα του βρέφους μίλησε για τη δραματική στιγμή που κόπηκε το νήμα της ζωής του μωρού. Για πρώτη φορά με τα δικά της λόγια θα περιγράψει πώς βίωσε το αδιανόητο δυστύχημα.

«Δεν έτρεξε η γιαγιά να πάρει το μωρό από τον δρόμο. Εγώ κατέβαζα το καρότσι από το αυτοκίνητο. Εγώ, η μάνα του», είπε η μητέρα του βρέφους.

Η μηχανή και ο παππούς γίνονται ένα, το μωρό εκτοξεύεται μακριά, μία γυναίκα τρέχει. H μητέρα του στον πανικό της θα κάνει ό,τι μπορεί για να βρεθεί το μωρό σε ιατρική φροντίδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments