Αθλητισμός

Ρεν – ΠΑΟ 3-1: Αγανάκτησαν πως κόπηκε η ευκαιρία [vid]

Ρεν – ΠΑΟ  3-1: Αγανάκτησαν πως κόπηκε η ευκαιρία [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ COSMOTE TV | Europa League

Το κακό είναι, ότι στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα ο Παναθηναϊκός φάνηκε να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Αντέδρασε καλά στο πρώτο ημίχρονο μετά το σοκ του 1-0.με μία ωραία προσπάθεια του Ιωαννίδη, που κέρδισε και το πέναλτι και την κόκκινη κάρτα του Μπελοσιάν και έκανε το 1-1 με την εύστοχη εκτέλεση του πέναλτι. Αλλά στο δεύτερο πήγαν όλα λάθος

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την κακή βραδιά του Παναθηναϊκού, που αν και έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 34ο λεπτό πλήρωσε τα λάθη του και έχασε από την καλύτερη Ρεν, αλλά και για την μοναδική παρουσία του κόσμου που στο τέλος παρά την πίκρα του χειροκρότησε τους παίκτες. Ο Παναθηναϊκός έχασε μία ευκαιρία να μπει γερά στο παιχνίδι για να συνεχίσει στο Europa League, αλλά την πέταξε στα σκουπίδια και από δικά του λάθη, αλλά και την μεγάλη ποιότητα των αντιπάλων έφθασε χωρίς να το καταλάβει να χάνει με 3-1 στο τέλος. Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και σωστοί η Ρεν φάνηκε απόψε, ότι ήταν καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Ειδικά όταν έμεινε με δέκα παίκτες έκανε σεμινάριο, για το πως παίζεις με παίκτη λιγότερο και καλύτερος για να είσαι δεν χρειάζεται να κυριαρχείς σε όλο το ματς . Αρκεί να αξιοποιήσεις τις δικές σου καλές στιγμές και η Ρεν με την τρομερή ποιότητα που είχε το έκανε.

Η ήττα ήρθε για συγκεκριμένους λόγους. Είχαμε πει, ότι για να πάρει αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός στην Γαλλία απαγορεύεται να κάνει λάθη. Τα έκανε και στο πρώτο ματς, τα έκανε και σήμερα. Στο πρώτο γκολ το πρώτο λάθος το έκανε ο Τσέριν, και στη συνέχεια ο Μπρινιόλι έκανε το δεύτερο λάθος και ενώ φαινόταν από το χτύπημα φάουλ να ελέγχει την μπάλα πέρασε μέσα από τα χέρια του. Συμβαίνουν αυτά στους καλύτερους τερματοφύλακες του κόσμου, δυστυχώς συνέβη και στον Μπρινιόλι.

Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ το σκορ είναι 1-1 και ελέγχεις το παιχνίδι έρχονται δύο συνεχόμενα λάθη και όλα τέλειωσαν. Στο πρώτο ο Βιλένα έκανε λάθος πάσα στο κέντρο, η Ρεν έφυγε στον χώρο κανείς από τους παίκτες του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έγινε το 2-1. Και τρία λεπτά αργότερα πάλι ο Βιλένα έκανε το πέναλτι και έγινε το 3-1.

Το κακό είναι, ότι στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα ο Παναθηναϊκός φάνηκε να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Αντέδρασε καλά στο πρώτο ημίχρονο μετά το σοκ του 1-0.με μία ωραία προσπάθεια του Ιωαννίδη, που κέρδισε και το πέναλτι και την κόκκινη κάρτα του Μπελοσιάν και έκανε το 1-1 με την εύστοχη εκτέλεση του πέναλτι. Αλλά στο δεύτερο πήγαν όλα λάθος

Επίσης ήταν κακή η βραδιά για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αποδείχθηκε ότι ήταν λάθος η συμμετοχή του Ρούμπεν αντί του Αράο στην ενδεκάδα, αφού ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ ανοιχτός όταν έχανε την μπάλα, αλλά και στο ημίχρονο φαινόταν ότι υπήρχε πρόβλημα στο κέντρο και ίσως έπρεπε να μπει τότε ο Αράο, να γίνει πιο aggressive ο Παναθηναϊκός σε ένα ημίχρονο, που η Ρεν παίζοντας πίσω με παίκτη λιγότερο θα έψαχνε να κλέψει τις μπάλες και να γίνει επικίνδυνη.

Το άλλο λάθος, που έγινε είναι ότι στην μία ώρα παιχνιδιού, που έμεινε με παίκτη παραπάνω ο Παναθηναϊκός έκανε μόλις δύο φάσεις. Δεν είχε υπομονή στο παιχνίδι του, ήταν βιαστικός, ήθελε γρήγορα να βάλει το δεύτερο γκολ με αποτέλεσμα οι μεσοεπιθετικοί του να έχουν κακές επιλογές, να μην έχουν συνεργασίες, να μην έχουν καλές ατομικές ενέργειες και έτσι όταν έγινε το 2-1 και κυρίως το 3-1, όλα τελείωσαν. Και αυτή την φορά η ομάδα δεν πήρε τίποτα από τις αλλαγές της, σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια.

Ολοι πικραθήκαμε, ήταν μία κακή βραδιά, αλλά είναι στο χέρι της ομάδας να συνεχίσει στην Ευρώπη και μετά τον Δεκέμβριο. Εχει αβαντάζ απέναντι στην Μακάμπι Χάιφα και πρέπει να το διατηρήσει μέχρι το τέλος. Δύο παιχνίδια έμειναν, πρέπει να κλείσει τον όμιλο, όπως τον άρχισε και να αφήσει πίσω του τα διπλά ματς με την Ρεν.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν συγκλονιστικός.2000 φίλοι του Παναθηναϊκού φώναζαν, τραγούδαγαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα και στο τέλος χειροκρότησαν την ομάδα, διότι ξέρουν, ότι όλοι έχουν μία κακή μέρα στην δουλειά, αλλά αυτή η ομάδα ξαναγέμισε με ελπίδα και όραμα τον κόσμο και θα συνεχίσει την προσπάθεια, για να κάνει ευτυχισμένο τον κόσμο στο τέλος της σεζόν.

*Ας μην αρχίσουμε τους αφορισμούς. Ο Παναθηναϊκός, όπως έκανε τα βήματα στην Ελλάδα και πλέον κάνει πρωταθλητισμό, έτσι θα κάνει τα βήματα και στην Ευρώπη με στόχο κάθε χρόνο να είναι καλύτερος.

*Είναι φανερό, ότι οι τραυματισμοί στην άμυνα έχουν χτυπήσει την ομάδα και στα στόπερ χρειάζεται ένας παίκτης, που θα μπορεί να επέμβει αποτελεσματικά, όταν ο αντίπαλος φεύγει στον χώρο.

ΠΗΓΗ: SDNA.GR

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments