Lifestyle

Κατριβέσης: «Mε τη γυναίκα μου Πιερίδη μαζί κοιμόμαστε, μαζί ξυπνάμε, μαζί βγαίνουμε παρέα»

Κατριβέσης: «Mε τη γυναίκα μου Πιερίδη μαζί κοιμόμαστε, μαζί ξυπνάμε, μαζί βγαίνουμε παρέα»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@dimitriskatrivesis)

Επιβεβαίωσε την επανασύνδεσή τους, ύστερα από την κρίση στον γάμο τους

Μαριάντα Πιερίδη και Δημήτρης Κατριβέσης είναι και πάλι μαζί, ύστερα από μια περίοδο κρίσης στον γάμο τους.

Το παραπάνω επιβεβαίωσε ο ίδιος ο σεφ, με δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες. Σε απόσπασμα του «Happy Day», ο σύζυγος της τραγουδίστριας λέει:

View this post on Instagram

A post shared by Dimitris Katrivesis (@dimitriskatrivesis)

«Δεν ασχολούμαι με όσα γράφονται και λέγονται για την προσωπική μου ζωή. Η προσωπική ζωή είναι προσωπική ζωή. Με τη γυναίκα μου μαζί κοιμόμαστε, μαζί ξυπνάμε, βγαίνουμε παρέα».

Για το γεγονός ότι η σύζυγός του, δεν τον συνόδευσε στην εκδήλωση που πήγε, ο σεφ είπε: «Η Μαριάντα σήμερα είναι με το παιδί. Επιλέξαμε να κάνει baby sitting η Μαριάντα και να έρθω εγώ στην κουμπάρα μας. Η Μαριάντα είναι επαγγελματίας, τι συμβουλή να της δώσω εγώ; Νομίζω στην παρουσίαση ήταν σαν να το έκανε από πάντα, έτσι την ένιωσα εγώ».

Πρόσφατα, η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» κι αρχικά, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της Σταματίνας Τσιμτσιλή, που αποκάλυψε ότι την είδε στο Κολωνάκι με τον σεφ.

«Η αλήθεια είναι ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή με πέτυχε σε μια στιγμή που ήμασταν μαζί με τον σύζυγό μου. Ήταν μια πολύ ωραία, ευχάριστη συνάντηση. Αλαμπρατσέτα δεν ήμασταν, αλλά οκ. Όλα καλά. Τι σημασία έχει αν είμαστε ή όχι; Αγαπημένοι ήμασταν και πριν, εγώ δεν κρατάω κακίες σε κανέναν, νυν ή πρώην», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα και τις δηλώσεις του για τον γάμο της. «Στον κύριο Λιάγκα, του αρέσει να προκαλεί. Να ξεκαθαρίσουμε ότι είναι πολύ καλός μου φίλος. Δεν με ενόχλησε τίποτα από αυτά που είπε, αλλά το έκανα το αστειάκι μου στην κάμερα της εκπομπής του», δήλωσε κλείνοντας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments