Αθλητισμός

Ενθαρρυντικά μηνύματα για τον Πάολο Φερνάντες στην ΑΕΚ! [vid]

Ενθαρρυντικά μηνύματα για τον Πάολο Φερνάντες στην ΑΕΚ! [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [361006] SUPERLEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Στα ενθαρρυντικά μηνύματα του Φερνάντες, που δικαιώνουν την πίστη Αλμέιδα για ταχύτερη επιστροφή και θα τον κάνουν μια ακόμα πολύτιμη λύση για την ΑΕΚ, στάθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου.
Για τον Πάολο Φερνάντες και την πιθανότητα να εξελιχθεί σε… άσο στο μανίκι του Αλμέιδα στο τέλος της σεζόν μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.
Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη και με αφορμή video του Ισπανού εξτρέμ (όπου δείχνει ν’ ανεβάζει στροφές και να διατηρεί την εξαιρετική επαφή του με την μπάλα), σημείωσε ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο η επιστροφή του.
Εξέφρασε λοιπόν την αισιοδοξία ότι θα δικαιωθεί η εκτίμηση που είχε κάνει ο Αργεντινός τεχνικός για επάνοδό του από τέλη Δεκέμβρη-αρχές Γενάρη και θα μετατραπεί σε έξτρα όπλο για την ΑΕΚ στην τελική ευθεία σύμφωνα με το aek21fans.gr
Εξάλλου τόνισε ότι φάνηκε η αξία του στο τέλος της περσινής σεζόν (με το ονειρεμένο φινάλε στον τελικό Κυπέλλου) και δήλωσε βέβαιος ότι αν δεν είχε μεσολαβήσει ο σοβαρός τραυματισμός, θα είχε πάρει φέτος πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments