Αθλητισμός

Πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού και νυν της Γαλατασαράι έχει βάλει στο “στόχαστρό” η ΑΕΚ [vid]

Πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού και νυν της Γαλατασαράι έχει βάλει στο “στόχαστρό” η ΑΕΚ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, Τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού και νυν της Γαλατασαράι έχει βάλει εκ νέου στο “στόχαστρό” της η ΑΕΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής “Sabah”.

Δημοσίευμα των Τούρκων φέρνει εκ νέου στο προσκήνιο τον Σεντρίκ Μπακαμπού για την Ένωση.

Τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού και νυν της Γαλατασαράι έχει βάλει εκ νέου στο “στόχαστρό” της η ΑΕΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής “Sabah”.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η “τσιμ μπομ” θέλει να “λύσει” το συμβόλαιο του Γαλοκονγκολέζου στράικερ ή να τον δώσει κάπου δανεικό και κάπου εκεί “μπαίνει” στην εξίσωση το ενδιαφέρον από την Ένωση.

Τι αναφέρει σε ρεπορτάζ της η “Sabah”:

«Υπάρχει μνηστήρας από την Ελλάδα για τον Σεντρίκ Μπακαμπού , τον οποίο η Γαλατασαράι πρόσθεσε στο δυναμικό της με μεγάλες προσδοκίες στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, αλλά δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα. Η γειτονική ΑΕΚ βάζει τώρα ξανά στην ατζέντα της τον Σεντρίκ Μπακαμπού.

Μια εντυπωσιακή εξέλιξη σημειώθηκε σχετικά με την Γαλατασαράι, η οποία σχεδίαζε να κινηθεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η ΑΕΚ ενδιαφερόταν για τον Κονγκολέζο επιθετικό της Δημοκρατικής, Σεντρίκ Μπακαμπού, τον οποίο η Γαλατασαράι ήθελε να βγάλει στη βιτρίνα της στη διάρκεια της διακοπής.

Ο 32χρονος επιθετικός, ο οποίος στο παρελθόν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, σκόραρε μόλις μία φορά στα 11 παιχνίδια που αγωνίστηκε φέτος. Ο Μπακαμπού πέτυχε το μοναδικό του γκολ εναντίον της Μπάγερν Μονάχου στο Champions League. Για τον Κονγκολέζο επιθετικό καταβλήθηκε μεταγραφικό ποσό 700 χιλιάδων ευρώ στην αρχή της σεζόν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments