Αθλητισμός

Δείτε το τραγικό ποσοστό που σουτάρουν οι αντίπαλοι όταν τους μαρκάρει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Δείτε το τραγικό ποσοστό που σουτάρουν οι αντίπαλοι όταν τους μαρκάρει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Πηγή Φωτογραφίας: instagram thanasis_ante43,Χαμός γίνεται με τους φιλάθλους του ΝΒΑ να χαρακτηρίζουν τον Θανάση Αντετοκούνμπο ως τον χειρότερο παίκτη της Λίγκας και ότι ο μόνος λόγος που βρίσκεται στο πρωτάθλημα είναι εξαιτίας του αδερφού του.

Ένα στατιστικό ήρθε στην επιφάνεια όπου αναδεικνύει την αμυντική ικανότητα του φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς 

Χαμός γίνεται με τους φιλάθλους του ΝΒΑ να χαρακτηρίζουν τον Θανάση Αντετοκούνμπο ως τον χειρότερο παίκτη της Λίγκας και ότι ο μόνος λόγος που βρίσκεται στο πρωτάθλημα είναι εξαιτίας του αδερφού του.

Ένα στατιστικό ήρθε στην επιφάνεια όπου αναδεικνύει την αμυντική ικανότητα του φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς όπου αναφέρει πως όταν οι αντίπαλοι μαρκάρονται από εκείνον σουτάρουν με το τραγικό ποσοστό του 7,1% με 1/14 προσπάθειες.

Δεν είναι και μικρό το κατόρθωμα αυτό αν αναλογιστεί κανείς πως ο χρόνος συμμετοχής του είναι περιορισμένος, καθώς σε λιγότερο από 8 οκτώ λεπτά 1,2 πόντους και 0,8 ασίστ.

Συγκεκριμένα, οι προσωπικοί αντίπαλοι του Θανάση έχουν μόλις 1/14 σουτ απέναντί του, δηλαδή ευστοχία που φτάνει το 7,1%. Πασκάλ Σιάκαμ, Φραντζ Βάγκνερ, Σκότι Μπαρνς, Ντένις Σρέντερ, Τζόναθαν Αϊσακ, Κόουλ Άντονι, Κρις Μπούσερ και Ονιέκα Οκονγκού έχουν 1/10.

Ο 31χρονος Έλληνας διεθνής μάλιστα αναδημοσίευσε τη συγκεκριμένη ανάρτηση θέλοντας να αποδείξει πως δεν βρίσκεται τυχαία στο ΝΒΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments