Αθλητισμός

Εισβολή οπαδών στο Σιέρα Λεόνε – Αίγυπτος: Έφυγε με στρατιωτική συνοδεία ο Σαλάχ [vid]

Εισβολή οπαδών στο Σιέρα Λεόνε – Αίγυπτος: Έφυγε με στρατιωτική συνοδεία ο Σαλάχ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: calcioinpillole.com

Με στρατιωτική συνοδεία αποχώρησε από το γήπεδο ο σουπερ σταρ της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, μετά από εισβολή οπαδών στην αναμέτρηση, Σιέρα Λεόνε - Αίγυπτος.

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν λίγο πριν το φινάλε του αγώνα Σιέρα Λεόνε-Αίγυπτος για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 της Αφρικανικής Ζώνης.

Η Αίγυπτος επικράτησε με 2-0 με δύο γκολ του Τρεζεγκέ (μετά από ασίστ του Μοχάμεντ Σαλάχ), ωστόσο στο 89′ ο αγώνας διεκόπη μετά από εισβολή οπαδών των γηπεδούχων οι οποίοι προσπάθησαν να φτάσουν στον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ.

Αρχικά δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι θέλουν να τον αγκαλιάσουν, όπως φαίνεται και στη φωτό με τον οπαδό που φορά φανέλα της Λίβερπουλ και πέφτει στα πόδια του, καθώς ο Αιγύπτιος είναι ίνδαλμα σε όλες τις αφρικανικές χώρες.

Ωστόσο ορισμένοι από τους εισβολείς έδειχναν να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένοι από την ήττα της ομάδας τους και η διάθεση τους μόνο φιλική δεν ήταν για να υπάρξει η παρέμβαση των σεκιούριτι, αλλά και των συμπαικτών του Σαλάχ που απέτρεψαν τα χειρότερα!Μετά από ολιγόλεπτη διακοπή ο αγώνας ολοκληρώθηκε, ωστόσο ο Σαλάχ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο συνοδευόμενος από στρατιώτες και αστυνομικούς προκειμένου να μην υπάρξει ο παραμικρός κίνδυνος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments