Lifestyle

Ο Σταμάτης Κραουνάκης τραγουδά “Σ’αγαπώ γιατί είσαι ωραία” για την Κάτια Δανδουλάκη

Ο Σταμάτης Κραουνάκης τραγουδά “Σ’αγαπώ γιατί είσαι ωραία” για την Κάτια Δανδουλάκη

Πηγή Φωτογραφίας: screen/ The Secret Song

Σταμάτης Κραουνάκης, Μαρίνα Ψάλτη και Μαριάννα Τουμασάτου ετοίμασαν μια έκπληξη στην αγαπημένη ηθοποιό.

Η Κάτια Δανδουλάκη κάθισε με τη σειρά της στη λευκή καρέκλα του «Secet Song» για να δεχτεί μια έκπληξη που της είχαν ετοιμάσει.

View this post on Instagram

A post shared by Katia Dandoulaki Official FC ® (@katia_dandoulaki)

Ο Σταμάτης Κραουνάκης, η Μαριάννα Τουμασάτου και η Μαρίνα Ψάλτη τραγούδησαν για την ηθοποιό το «Σε αγαπώ γιατί είσαι εσύ» ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζονταν φωτογραφίες του Μάριου Πλωρίτη.

Μετά το τέλος του τραγουδιού, η Κάτια Δανδουλάκη είπε συγκινημένη: «Διαλύθηκα. Τι να πω, σας αγαπώ πάρα πολύ, με πήγατε πολύ πίσω στα πολύ αγαπημένα. Είστε πολύ αγαπημένοι μου, πάρα πολύ, σας ευχαριστώ» και τέλος, πρόσθεσε:

«Ήταν τα πιο ευτυχισμένα χρόνια της ζωής μου, τα οποία ήταν 32. Όχι ότι μέχρι αυτά τα 32 χρόνια δεν ήταν ωραία, αλλά εκείνα τα 32 χρόνια ήταν τα πιο σημαντικά. Πρέπει να σας πω ότι και με τη Μαριάννα και με τη Μαρία και με τον Σταμάτη, είναι στιγμές πολύ ουσιαστικές στη ζωή μας που μας έδεσαν, είναι στιγμές που κλάψαμε, που μαλώσαμε, που χάσαμε ανθρώπους, ό,τι έχει να σου δώσει η ζωή -και τα καλά και τα κακά- μαζί. Είμαστε ακόμα μαζί, όταν βρισκόμαστε νιώθαμε σαν να έχουμε φάει χθες μαζί».

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments