Αθλητισμός

Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκος» για τρία χρόνια ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ – Γιατί ο Μπαρτζώκας τον επέλεξε

Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκος» για τρία χρόνια ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ – Γιατί ο Μπαρτζώκας τον επέλεξε

Πηγή Φωτογραφίας: EuroleagueBasketball.net

Την απόκτηση του ομογενή γκαρντ της Ζάλγκιρις Κάουνας, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός ενώ παραμένει το ενδιαφέρον των «Ερυθρόλευκων» για τον Φίλιπ Πετρούσεφ.

Ο Ολυμπιακός θέλει να εντάξει τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ στο δυναμικό του και ο Σπύρος Καβαλιεράτος μίλησε στην εκπομπή “The Show Must Go on” με τον Παντελή Διαμαντόπουλο, όπου εξήγησε τους λόγους που ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε τον 30χρονο γκαρντ, αλλά και για το τι συμβαίνει με την περίπτωση του Φίλιπ Πετρούσεβ.

Συγκεκριμένα, η Ζάλγκιρις Κάουνας δεν θέλει να κρατήσει τον παίκτη, κάτι για το οποίο ο Ολυμπιακός ενημερώθηκε και αμέσως κινήθηκε. Ο Μήτρου-Λονγκ ήταν ούτως ή άλλως στο ραντάρ των ερυθρολεύκων λόγω διαβατηρίου, ενώ δεν τίθεται θέμα αγοράς παρά μόνο απόκτησής του ως ελεύθερου, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί με συμβόλαιο 1,5 χρόνου.

Ο Ολυμπιακός δεν παίρνει παίκτη για να καλύψει το κενό του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος που θα απουσιάσει για έναν μήνα, διότι ο Μήτρου-Λονγκ δεν θα μπορεί να αγωνιστεί άμεσα. Στην EuroLeague θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μετά τις 2 Ιανουαρίου, ενώ αναφορικά με την Stoiximan Basket League δεν μπορεί να αγωνιστεί καθώς δεν έχει πάρει ακόμα ταυτότητα.

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Θα χρειαστεί χρόνος κι αυτό θα γίνει από το 2024. Θυμίζουμε ότι ήδη έχει πάρει ταυτότητα ο αδερφός του, Ελάιτζα, που παίζει στο Περιστέρι bwin.

Ο Μπαρτζώκας τα έβαλε κάτω και θεώρησε προτιμότερη αυτή τη λύση που θα βοηθήσει και στις εγχώριες διοργανώσεις, διότι ο Ολυμπιακός έχει θέμα με τους γηγενείς.

Σε ότι αφορά τον Πετρούσεβ, είναι ο εκλεκτός του Μπαρτζώκα και ο Ολυμπιακός περιμένει την αποδέσμευσή του. Τα πολλά προβλήματα των Κινγκς την καθυστερούν κάπως, αλλά μοιάζει απίθανο να μην τον αφήσουν. Όταν γίνει αυτό θα τον πάρει ο Ολυμπιακός με συμβόλαιο 2,5 ετών.

Παράλληλα, η αποθεραπεία του Γουίλιαμς-Γκος πηγαίνει καλύτερα και ίσως γυρίσει νωρίτερα.

ΠΗΓΗ: SPORT24.GR

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments