Αθλητισμός

Οπαδοί της Αργεντινής και η αστυνομία της Βραζιλίας πιάστηκαν στα χέρια [vid]

Οπαδοί της Αργεντινής και η αστυνομία της Βραζιλίας πιάστηκαν στα χέρια [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Soccer Football - World Cup - South American Qualifiers - Brazil v Argentina - Estadio Maracana, Rio de Janeiro, Brazil - November 21, 2023 Argentina's Lionel Messi in action with Brazil's Andre REUTERS/Ricardo Moraes

Έξω φρενών ο Μέσι, πήρε την Αλμπισελέστε κι έφυγε ως ένδειξη διαμαρτυρίας - Η Αργεντινή επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο μετά απο σχεδόν μισή ώρα

Καθυστέρησε η έναρξη του αγώνα της Τρίτης ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Βραζιλία λόγω επεισοδίων στις εξέδρες στο εμβληματικό στάδιο Μαρακανά στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε λίγο μετά τις 19:55 μ.μ. ET (02:55 ώρα Ελλάδας) με καθυστέρηση σχεδόν μισής ώρας.Κατά την υπόκρουση των ύμνων υπήρξε μεγάλη ένταση στην κερκίδα των φιλοξενούμενων την οποία η αστυνομία επιχείρησε να καταστείλει, χτυπώντας με γκλοπ τους οπαδούς της Αλμπισελέστε.

Οι διεθνείς της Αργεντινής κατευθύνθηκαν προς εκείνο το σημείο και προσπάθησαν να ηρεμήσουν την κατάσταση, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες μάλιστα, έξαλλος με έναν αστυνομικό, προσπάθησε να του αποσπάσει το γκλοπ!

Έξαλλος με την κατάσταση ήταν και ο Λιονέλ Μέσι. Ο αρχηγός της Αλμπισελέστε, αφού είδε πως το… ξύλο συνεχίζεται, πήρε την ομάδα και αποχώρησε από το γήπεδο, φωνάζοντας πως «δεν μπορούν να αγωνιστούν υπό αυτές τις συνθήκες».

Αντίθετα οι Βραζιλιάνοι παίκτες παρέμειναν στον αγωνιστικό χώρο μέχρι να επιστρέψουν και οι Αργεντίνοι και να ξεκινήσει ο αγώνας, καθώς η ένταση στις εξέδρες είχε σταματήσει.Η αστυνομία αύξησε τις δυνάμεις της εντός του γηπέδου μετά τα επεισόδια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments