Lifestyle

Λιόλιου: «Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ στην Αθήνα – Πηγαινοερχόμουν με λεωφορείο και τρένο»

Λιόλιου: «Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ στην Αθήνα – Πηγαινοερχόμουν με λεωφορείο και τρένο»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@katerinalioliouofficial

Λιόλιου: «Δεν θα σου απαντήσω αν ζω έναν παθιασμένο έρωτα»

Η Κατερίνα Λιόλιου μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για την επαγγελματική της ζωή, τα δύσκολα πρώτα χρόνια στο τραγούδι, αλλά και για τον λόγο που αρνείται να αναφέρεται στα προσωπικά της.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Lioliou (@katerinalioliouofficial)

Όπως δήλωσε στο περιοδικό OK!, η επόμενη μέρα μετά τη συμμετοχή της στο «The Voice» ήταν μία κρίσιμη στιγμή της καριέρας της: «Η επόμενη ημέρα μου έφερε επαγγελματική αναζήτηση. Τότε ήρθαν τα δύσκολα χρόνια. Κατάλαβα ότι δεν θα είναι εύκολος ο δρόμος. Ξεκίνησα να δουλεύω κάνοντας φωνητικά στον Νίκο Βέρτη, στον Στέλιο Ρόκκο, στον Γιώργο Σαμπάνη, στον Σάκη Ρουβά και σε πολλούς άλλους. Δεν σνόμπαρα ποτέ όμως τη δουλειά. Ο δρόμος μου δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα».

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε: «Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Δεν είχα κανένα δικό μου άνθρωπο στην Αθήνα, δεν ήξερα καλά – καλά πού έπρεπε να πάω και τι να κάνω. Εγκαταστάθηκα μόνιμα πλέον στην πρωτεύουσα τρία χρόνια μετά το “The Voice”. Πιο πριν δούλευα σε αθηναϊκά νυχτερινά μαγαζιά αλλά γυρνούσα στο πατρικό μου. Πηγαινοερχόμουν, θυμάμαι, με όποιον τρόπο μπορούσα, με λεωφορείο, με τρένο, με αυτοκίνητα φίλων, ό,τι μπορείς να φανταστείς. Είχα μεγάλη καψούρα όμως με το τραγούδι και δεν με ενοχλούσαν οι δυσκολίες».

H oντισιόν της Κατερίνας Λιόλιου στο Voice

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Κατερίνα Λιόλιου ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή, για την οποία αρνήθηκε να απαντήσει: «Δεν θα σου απαντήσω αν ζω έναν παθιασμένο έρωτα. Και θα σου εξηγήσω τον λόγο. Καταλαβαίνω ότι γίνεται σε όλους τους ανθρώπους που έχουν αναγνωρισιμότητα λόγω του επαγγέλματός τους. Δεν μου αρέσει να δίνω αναφορά για την προσωπική μου ζωή. Είναι πολύ προσωπικά ζητήματα αυτά. Αντιλαμβάνομαι ότι όπως κάποιους τους αφορά το τραγούδι μου, κάποιους άλλους πιθανότατα τους αφορά και κάτι πιο προσωπικό. Θα σου πω όμως πως αυτήν την περίοδο προσπαθώ να είμαι ευτυχισμένη σε όλα τα επίπεδα. Κάθε μέρα κάνω το καλύτερο που μπορώ για τον εαυτό μου και τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments