Αθλητισμός

Άρης – Παναθηναϊκός: Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του αγώνα

Άρης – Παναθηναϊκός: Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του αγώνα

Πηγή Φωτογραφίας: [361407] SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Επικίνδυνη έξοδος για τον πρωτοπόρο της Super League, Παναθηναϊκό, στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη.

Τα βλέμματα όλων στη 12η αγωνιστική της Super League συγκεντρώνει ο αγώνας ανάμεσα στον Άρη και στον Παναθηναϊκό, που γίνεται απόψε (26/11) στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι, σε 11 αγώνες, ο Άρης έχει συγκεντρώσει 17 βαθμούς και βρίσκεται στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Απεναντίας, ο Παναθηναϊκός είναι ο πρωτοπόρος της Super League, αφού έχει 28 βαθμούς. Επισημαίνεται πως, στην προηγούμενη αγωνιστική, ο Άρης πέρασε από τον Βόλο νικώντας την τοπική ομάδα με 0-2. Ομοίως και ο Παναθηναϊκός πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στην Κηφισιά χάρη στο γκολ του Μαντσίνι.

Άρης – Παναθηναϊκός: Οι διαιτητές, η ώρα και το κανάλι της αναμέτρησης

Η σέντρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έχει προγραμματιστεί για τις 20:30. Διαιτητής της αναμέτρησης μεταξύ του Άρη και του Παναθηναϊκού έχει ορισθεί ο Γκουστάβο Κορέια από την Πορτογαλία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Τιάγκο Κόστα και Ρουί Τεσέιρα. Ακόμα, τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας και στο VAR θα βρίσκονται ο Μπρούνο Εστέβες και ο Βασίλειος Νικολακάκης.

Ο αγώνας μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού θα μεταδοθεί, σε απευθείας σύνδεση από το «Κλεάνθης Βικελίδης», στις 20:30, μέσα από τη συχνότητα NOVA SPORTS PRIME.

Άρης – Παναθηναϊκός: Οι αποστολές των δύο ομάδων

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε τους παίκτες που πήρε μαζί του για το συγκεκριμένο ματς. Συγκεκριμένα, ο Φεράρι δεν κατάφερε να μπει τελικά στην αποστολή και έμεινε εκτός, αντίθετα επέστρεψε ο Οντουπάτζο.

Η αποστολή του Άρη για το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι η εξής: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μενέντες, Κάρλσον, Σουλεϊμάνοφ, Σαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να παίρνει μαζί του 23 ποδοσφαιριστές. Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Χουάνκαρ, που επιστρέφει για πρώτη φορά σε αποστολή ύστερα από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο οποίο τραυματίστηκε από ρίψη κροτίδας με αποτέλεσμα να διακοπεί το ντέρμπι. Εκτός έμειναν οι Πάλμερ – Μπράουν και Μάγκνουσον, οι οποίοι έκαναν θεραπεία.

Αναλυτικά, η αποστολή του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη είναι η εξής: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πέρεθ, Ζέκα, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γερεμέγεφ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments