Αθλητισμός

Στην Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός, στα Γιάννενα η ΑΕΚ

Στην Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός, στα Γιάννενα η ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay,Σε «Κλεάνθης Βικελίδης» και «Ζωσιμάδες» στρέφονται, κυρίως, τα βλέμματα στα σημερινά ματς για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League

Σε «Κλεάνθης Βικελίδης» και «Ζωσιμάδες» στρέφονται, κυρίως, τα βλέμματα στα σημερινά ματς για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League

Σε «Κλεάνθης Βικελίδης» και «Ζωσιμάδες» στρέφονται, κυρίως, τα βλέμματα στα σημερινά ματς για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, καθώς Άρης και ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενούν τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και τη δεύτερη, μαζί με τον Ολυμπιακό, ΑΕΚ, αντίστοιχα.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έχοντας… αέρα τεσσάρων βαθμών στην κορυφή, ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, λίγες ημέρες πριν το καθοριστικό ματς με τη Βιγιαρεάλ (Πέμπτη 30/11, 22:00 – «Θεράμικα») για την 5η ημέρα των ομίλων του UEFA Europa League. Το «τριφύλλι» έχει το απόλυτο μακριά από τη «Λεωφόρο», ωστόσο ο Άρης «καίγεται» για βαθμούς ώστε να παραμείνει εντός εξάδας και να μειώσει, ει δυνατόν, την απόσταση από την προνομιούχο τετράδα.

Λίγο νωρίτερα, στα Γιάννινα, ο τοπικός ΠΑΣ ευελπιστεί να βάλει δύσκολα στην ΑΕΚ που στο πίσω μέρος του μυαλού της θα έχει το παιχνίδι με την Μπράιτον (30/11, 19:45), που μπορεί να κρίνει πολλά στην προσπάθεια κατάληψης της 2ης θέσης στον όμιλο του Europa League. Πέρυσι ο «Αγιαξ της Ηπείρου» είχε κάνει τη ζημιά στη μετέπειτα νταμπλούχο ΑΕΚ που δε θέλει να χάσει κι άλλο έδαφος στην προσπάθεια διατήρησης των σκήπτρων εντός συνόρων.

Στην Καισαριανή ο Αστέρας Τρίπολης θα ψάξει για το «διπλό» που θα τον στείλει κοντά στη ζώνη των Play Off αλλά η Κηφισιά έχει αποδειχθεί πολύ «σκληρό καρύδι». Στο «Αθανάσιος Διάκος», τέλος, η Λαμία περιμένει τον Ατρόμητο με την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου να γνωρίζει μεσοβδόμαδα την ήττα-αποκλεισμό από το Κύπελλο στην Λειβαδιά και τους Περιστεριώτες, αντίθετα, να προκρίνονται δύσκολα επί του Γιούχτα.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments