Αθλητισμός

Εποχή Πέδρο Άλβες διαγράφεται στον Ολυμπιακό

Εποχή Πέδρο Άλβες διαγράφεται στον Ολυμπιακό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Εποχή Πέδρο Άλβες διαγράφεται στον Ολυμπιακό με τον Πορτογάλο που υπήρξε επί σειρά ετών στέλεχος στην Εστορίλ να αναμένεται να αποκτήσει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή στον πειραϊκή ΠΑΕ.

Η νέα κατάσταση σε σχέση με την ομάδα του Ολυμπιακού θα έχει τον Αντόνιο Κορδόν σε ρόλο γενικού συντονιστή και τους Άλβες - Ναβάρο σε στενή και συνεχή συνεργασία.

Εποχή Πέδρο Άλβες διαγράφεται στον Ολυμπιακό με τον Πορτογάλο που υπήρξε επί σειρά ετών στέλεχος στην Εστορίλ να αναμένεται να αποκτήσει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή στον πειραϊκή ΠΑΕ.

Με το δεδομένο των προσωπικών προβλημάτων του Αντόνιο Κορδόν που τον αναγκάζουν να πηγαινοέρχεται στην Ισπανία (και κάποιες φορές να χρειάζεται να μείνει για αρκετές ημέρες εκεί) ο άνθρωπος που μένει διαρκώς πίσω είναι ο συνεργάτης του, Χοσέ Ιγνάσιο Ναβάρο. Υπενθυμίζεται πώς τεχνικός διευθυντής στο οργανόγραμμα των Πειραιωτών δεν υφίσταται.

Άρα αυτό που αναμένεται να γίνει είναι ο Αντόνιο Κορδόν που είναι αθλητικός διευθυντής στην πειραϊκή ΠΑΕ να είναι ο γενικός συντονιστής. Να έχει μία γενική επιστασία. Και από κάτω του να είναι ο Άλβες μαζί με το δεξί χέρι του Κορδόν, τον Ιγνάσιο Ναβάρο ως ένα δίδυμο που θα είναι στο πλευρό της ομάδας και σε ό,τι χρειαστεί διαρκώς.

Ο Ναβάρο ήταν προσωπική επιλογή του Κορδόν. Και ένας άνθρωπος που έχει πλήρη εικόνα από τα της ομάδας καθώς είναι συνέχεια στον Ρέντη αλλά και σε όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Πηγή: gazzetta.gr//Δημήτρης Τομαράς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments