Αθλητισμός

Η φάση που θα τίναζε στον αέρα το ΠΑΣ-ΑΕΚ: Ο απίστευτος λόγος [vid]

Η φάση που θα τίναζε στον αέρα το ΠΑΣ-ΑΕΚ: Ο απίστευτος λόγος [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [365332] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Μια φάση στο ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ, αν η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα, θα προκαλούσε μεγάλη συζήτηση.

Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από τα Γιάννινα, επικρατώντας 1-0 του ΠΑΣ, όντας καλύτερη. Ωστόσο και οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές στιγμές. Κορυφαία ήταν αυτή με το δοκάρι του Παμλίδη στο 10’, αλλά μια άλλη, στο 30’ θα μπορούσε να βάλει φωτιά στο παιχνίδι.

Σε εκείνο το σημείο, ο Μπαλάν έβγαλε μια ωραία μπαλιά στον Ροσέρο που βγήκε στην αντεπίθεση και βρέθηκε απέναντι στον Στάνκοβιτς, αλλά ο Αυστριακός απέκρουσε και στη συνέχεια ο επιθετικός του ΠΑΣ υποδείχτηκε οφσάιντ.

Αν σε αυτή τη φάση έμπαινε γκολ, το VAR θα είχε μεγάλο πρόβλημα να διαπιστώσει εάν ήταν ή όχι οφσάιντ ο Ροσέρο, όταν δέχεται την μπάλα. Κι αυτό γιατί η κάμερα που θα έριχνε φως στη φάση δείχνει μια κολώνα! Η κολώνα καλύπτει και τον παίκτη και την μπάλα και θα ήταν σχεδόν αδύνατο να βγει άκρη.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε αυτή τη φάση στην «Αθλητική Κυριακή», λέγοντας πως θα πρέπει να προβληματίσει όλον τον κόσμο.

«Η φάση του 30ού λεπτού, όπου δεν ξέραμε λόγω της εικόνας αν υπάρχει οφσάιντ ή όχι, θα πρέπει να προβληματίσει όλο τον κόσμο. Η κολώνα καλύπτει και τον παίκτη και τη μπάλα. Φανταστείτε να είχε μπει γκολ…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: sdna.gr
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments