Lifestyle

Καινούργιου: Επανασύνδεση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη – Το σχόλιο που του άφησε στο instagram

Καινούργιου: Επανασύνδεση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη – Το σχόλιο που του άφησε στο instagram

Πηγή Φωτογραφίας: Glance.gr

Το follow και το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου στον πρώην σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη δείχνει ότι οι σχέσεις μεταξύ τους είναι πια πολύ καλές.

Η σχέση της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη η αλήθεια είναι πως έχει περάσει από 40 κύματα. Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι για τρία χρόνια και από τον Νοέμβριο του 2022, οι δρόμοι τους χώρισαν με μια μικρή επανασύνδεση λίγο πριν το καλοκαίρι του 2022.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Kainourgiou Fans (@katken85fc)

Από τότε η παρουσιάστρια έχει μιλήσει κάποιες φορές στον αέρα της εκπομπής της για τον εφοπλιστή, ενώ είχαν γίνει και κάποια unfollow. Βέβαια, οι δυο πρώην, πλέον, φαίνεται πως διανύουν την πιο υγιή φάση τους, όπως είδαμε και μετά το σχόλιο που έκανε η ίδια στην πρόσφατη ανάρτησή του, ύστερα από το follow που έγινε ξανά από μεριάς της στα social media.

Eκεί ήταν που η Κατερίνα Καινούργιου μετά από πάρα πολύ καιρό σχολίασε ανάρτησή του, δίνοντάς στον Φίλιππο Τσαγκρίδη «συγχαρητήρια» για την συνέντευξη αυτή και αποδεικνύοντας πως οι σχέσεις τους είναι πλέον αρκετά καλές και τις διακατέχει μόνο ο σεβασμός κι η αλληλοϋποστήριξη.

Τον περασμένο Ιούνιο μάλιστα, με αφορμή ένα ρεπορτάζ στην εκπομπή Super Kατερίνα σχετικά με το ποιος θα αντικαταστήσει τον Πολ Ευμορφίδη στο Dragon’s Den εκείνη είχε πει χαρακτηριστικά: «Ξέρω ότι για τη συγκεκριμένη θέση, του Πολ Ευμορφίδη, έχουν απευθυνθεί και σε εφοπλιστές. Ρε παιδιά, καλά κάνετε, ο άνθρωπος είναι πετυχημένος, αλλά εδώ, πας για το ριάλιτι. Του έγινε πρόταση. Ο Φίλιππος, παρόλο που έχουμε χωρίσει, είναι εξαιρετικός και πολύ πετυχημένος».

Oι σχέσεις τους λοιπόν, διανύουν πια την πιο πολιτισμένη φάση τους, και πώς να μην γινόταν αυτό, αφού και οι δύο έχουν προχωρήσει στη ζωή τους με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη να φημολογείται πως βρίσκεται σε νέα σχέση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments