Πολιτική

Γεραπετρίτης: Δεν πιστεύω ότι η ακύρωση Σούνακ προήλθε λόγω των ερωτήσεων για τα Γλυπτά

Γεραπετρίτης: Δεν πιστεύω ότι η ακύρωση Σούνακ προήλθε λόγω των ερωτήσεων για τα Γλυπτά

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, ερωτηθείς για την ακύρωση της συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Βρετανό ομόλογό του Ρίσι Σούνακ, απέφυγε να σχολιάσει, σημειώνοντας πως δεν πιστεύει ότι η ακύρωση προήλθε λόγω των ερωτήσεων για τα Γλυπτά του Παρθενώνα.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Το σχόλιο του Γιώργου Γεραπετρίτη για την ακύρωση της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον Βρετανό ομόλογό του

Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, ερωτηθείς για την ακύρωση της συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Βρετανό ομόλογό του Ρίσι Σούνακ, απέφυγε να σχολιάσει, σημειώνοντας πως δεν πιστεύει ότι η ακύρωση προήλθε λόγω των ερωτήσεων για τα Γλυπτά του Παρθενώνα.

Παράλληλα, ο Γιώργος Γεραπετρίτης επεσήμανε πως το θέμα επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα είναι θέμα αρχών και πρέπει να το συζητάμε και συμπλήρωσε: «Δεν ήταν το μοναδικό θέμα για το οποίο ήρθαμε εδώ να συζητήσουμε. Είχαμε ισχυρή ατζέντα και συζητήσαμε με αρκετούς ανθρώπους».

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.