Αθλητισμός

Αποδυτήρια που μιλούν από μόνα τους μετά την 12η αγωνιστική -Στο επίκεντρο ο Παναθηναϊκός

Αποδυτήρια που μιλούν από μόνα τους μετά την 12η αγωνιστική -Στο επίκεντρο ο Παναθηναϊκός

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Αυτή η εβδομάδα είναι αποδυτήρια όνομα και πράγμα. Διότι, στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού δεν είναι απλά τα πράγματα μετά την ήττα από τον Άρη στη Stoiximan Super League. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ενδεχομένως ο κύριος φταίχτης, αυτή τη φορά όμως το πράγμα έχει φύγει από τον Σέρβο τεχνικό.

Οι επιλογές που έκανε ο προπονητής του Παναθηναϊκού

Αυτή η εβδομάδα είναι αποδυτήρια όνομα και πράγμα. Διότι, στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού δεν είναι απλά τα πράγματα μετά την ήττα από τον Άρη στη Stoiximan Super LeagueΟ Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ενδεχομένως ο κύριος φταίχτης, αυτή τη φορά όμως το πράγμα έχει φύγει από τον Σέρβο τεχνικό.

Οι επιλογές που έκανε ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Η συμπεριφορά που είχαν παίκτες που ξεκίνησαν και παίκτες που έπαιξαν. Τα τραγικά λάθη εντός του αγωνιστικού χώρου. Πολλά είναι τα κακά που έχουν μαζευτεί στο «τριφύλλι». Υποχρεωμένος ο Παναθηναϊκός και ο Γιοβάνοβιτς να κάνουν ένα restart. Η αναφορά στα παιδιά και αποπαίδια του Γιοβάνοβιτς δεν είναι τυχαία.

Προβλήματα βέβαια δεν έχει μόνο ο Παναθηναϊκός. Ζόρια και μάλιστα μεγάλα έχει η Κηφισιά με τον Γιάννη Αναστασίου να βαδίζει πλέον σε τεντωμένο σχοινί. Σε τόση δύσκολη θέση δεν έχει περιέλθει ο Πάμπλο Γκαρσία, αλλά έχασε πόντους με την παρουσία που είχε ο Πανσερραϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Καλά υπάρχουν; Ασφαλώς. Ο λόγος για τον Τσούμπερ και τα όσα κάνει (και φέτος) στην ΑΕΚ.

Αποδυτήρια

  • Ανορθογραφίες Είναι από τις πλέον αλλόκοτες ομάδες της Super League! Από το «αγγλικό» 4-4 με τις Σέρρες, στο απόλυτα κυνικό 1-1 με την ΑΕΚ. Από την ταρίφα που εισέπραξε στο «Καραϊσκάκης» στο σχεδόν «στέγνωμα» του Παναθηναϊκού. Κόντρα στην Τρίπολη δεν υπήρχε (κανονικό) αριστερό μπακ. Ο Τετέι που απέναντι σε ΠΑΟ έκανε ματς-μεταγραφής εκτοπίστηκε ξανά στο «φτερό». Ο Αντερέγκεν που δυστυχώς ΔΕΝ κάνει την διαφορά στη Super League ξανά βασικός. Την ώρα που ο Ματέους «έτρωγε» τα νύχια του στον πάγκο. Και φυσικά Πρίτσας 10άρι! Τελικό 1-3. «Τελικός» με Αγρίνιο για τον κόουτς Αναστασίου…
  • Team player Μαζί με τον Ματίας Αλμέιδα έχει αλλάξει πλήρως την ποδοσφαιρική του κοσμοθεωρία/ταυτότητα. Στην πρώτη τους προετοιμασία ξεκίνησε ως αριστερό φουλ μπακ στο (τότε) 3-5-2 του κόουτς. Μετά, έγινε πιο ορθολογική η τοποθέτησή του. Wingerσε σύστημα 4-4-1-1. Μέχρι που από πέρυσι έχει «λοκάρει» την θέση που τον ανανέωσε ποδοσφαιρική: πίσω από το Νο9 (Λιβάι Γκαρσία). Ο Στίβεν Τσούμπερ που αποδεικνύεται ο πιο καλός μαθητής στα Γιάννενα «βαφτίστηκε» σέντερ φορ ένεκα ανάγκης! Γκολ, ο κύριος και συμμετοχή σε κάθε επιθετική έκφανση της ΑΕΚ. Μάγκας!
  • Ξανά, ξανά και ξανά! Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς άργησε, ξανά, να αντιδράσει από την άκρη του πάγκου. Ο «MrNo1» της περυσινής χρονιάς, Αλμπέρτο Μπρινιόλι την έκανε, ξανά, την πατάτα του. Τουλάχιστον, η τρίτη για την φετινή χρονιά. Οι κεντρικοί αμυντικοί Σένκεφελντ, Γεντβάι επιβεβαίωσαν, ξανά, την ανάγκη απόκτησης βασικού κεντρικού αμυντικού τον Ιανουάριο. Ο Τζούρισιτς δημιούργησε, ξανά, debate γύρω από το «δούναι-λαβείν» που αφορά το συμβόλαιό του και την απόδοσή του. Εκείνος που φέτος δεν είχε δώσει δικαιώματα ξανά ήταν ο Ιωαννίδης που για το «φεγγάρι» δεν επιτρέπεται να χάσει δύο τετ α τετ. ΠΑΟ πάμε από την αρχή… Ξανά… Δεν θα είναι εύκολο. Τα αποδυτήρια είναι πλέον καζάνι που βράζουν. Και ο Παλάσιος κάηκε στο ζέσταμα…
  • «Έφαγε» κεφαλιά… Ασχέτως κατάληξης δεν παύει να αποτελεί (μαζί με την Λαμία) τη Νο1 έκπληξη στη Super League. Δεν αναιρεί το γεγονός πως αφίχθη στην άκρη του πάγκου και έχει προσδώσει αγωνιστική ταυτότητα στον Πανσερραϊκό. Είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής γύρω από ένα μαγαζί που έχει πλάνο, «βλέπει» κάθε αντίπαλο στα μάτια. Ταξίδεψε στη γειτονική Σαλόνικα και ήρθε αντίπαλος με το… χθες! Το «φάντασμα» του Λουτσέσκου. Δυστυχώς, τον κατέβαλε. Ο ΠΑΟΚ άφησε εκτεθειμένο τον Πάμπλο Γκαρσία, χορεύοντας στην βροχή. Ανώμαλη προσγείωση στην πραγματικότητα. Πώς να μην σεβαστεί τον αντίπαλο προπονητή;

Πηγή: sportime.gr//Γεράσιμος Μανωλίδης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments