Αθλητισμός

Ο Γιώργος Γιακουμάκης συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα του MLS για το 2023!

Ο Γιώργος Γιακουμάκης συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα του MLS για το 2023!

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο,Ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι εντυπωσιακός με τη φανέλα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ και το γεγονός αυτό του επέτρεψε να λάβει ακόμη μία σπουδαία ατομική διάκριση

Ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι εντυπωσιακός με τη φανέλα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ
Ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι εντυπωσιακός με τη φανέλα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ και το γεγονός αυτό του επέτρεψε να λάβει ακόμη μία σπουδαία ατομική διάκριση, αφού συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα του MLS για το 2023. Το 2023 ανήκει στον Γιώργο Γιακουμάκη, ο οποίος κάνει πράγματα και θαύματα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Ο άλλοτε φορ της ΑΕΚ κατέκτησε στις αρχές Νοεμβρίου τον τίτλο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου παίκτη στο MLS νικώντας τον Λιονέλ Μέσι στο άτυπο μπρα ντε φερ τους ενώ πριν φύγει ο μήνας, πανηγυρίζει ακόμη μία σπουδαία διάκριση.
Αυτή της παρουσίας του στην κορυφαία ενδεκάδα του αμερικανικού πρωταθλήματος για το 2023, με το MLS να ανακοινώνει την Τρίτη (28/11) τους κορυφαίους έντεκα παίκτες του πρωταθλήματος (ψήφισαν εκπρόσωποι του Τύπου, ποδοσφαιριστές και μέλη των τεχνικών επιτελείων των ομάδων) και μεταξύ αυτών να βρίσκεται και ο διεθνής επιθετικός.
Όσο για το πρόσωπο που έλαμψε με την απουσία του αυτός ήταν ο Λιονέλ Μέσι, παρά τα 11 γκολ και τις 5 ασίστ που είχε στις 14 συμμετοχές του με την Ίντερ Μαϊάμι, με τον οκτάκις κάτοχο της Χρυσής Μπάλας να πληρώνει το γεγονός πως η ομάδα του έμεινε εκτός των play offs, την ώρα που όλα τα μέλη της κορυφαίας ενδεκάδας θα αγωνιστούν στα συγκεκριμένα παιχνίδια.
Σημειώνεται πως από τους 11 ποδοσφαιριστές, οι 8 βρέθηκαν στην κορυφαία ενδεκάδα για πρώτη φορά στην καριέρα τους, ενώ συνολικά εκπροσωπούνται 8 χώρες και 7 διαφορετικοί σύλλογοι.
Η κορυφαία 11άδα του MLS για το 2023
Τερματοφύλακας: Ρόμαν Μπούρκι (St. Louis CITY SC)
Αμυντικοί: Ματ Μιάζγκα (FC Cincinnati), Τιμ Πάρκερ (St. Louis CITY SC), Γουόκερ Ζίμερμαν (Nashville SC)
Μέσοι: Λουτσιάνο “Λούτσο” Ακόστα (FC Cincinnati), Τιάγκο Αλμάδα (Atlanta United), Έκτορ Ερέρα (Houston Dynamo FC), Χάνι Μούκταρ (Nashville SC)
Επιθετικοί: Ντένις Μπουάνγκα (LAFC), Γιώργος Γιακουμάκης (Atlanta United), Χουάν “Κούτσο” Ερνάντεζ (Columbus Crew)
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments