Οικονομία

Πόθεν Έσχες: Παρατείνεται η προθεσμία

Πόθεν Έσχες: Παρατείνεται η προθεσμία

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, Συγκεκριμένα, με τροπολογία του Υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη, που κατατέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες προς ψήφιση στη Βουλή, η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων πόθεν έσχες παρατείνεται μέχρι και την 30η Ιουνίου 2024.

Παρατείνεται μέχρι και το καλοκαίρι του 2024 η προθεσμία υποβολής των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης και Οικονομικών Συμφερόντων.

Συγκεκριμένα, με τροπολογία του Υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη, που κατατέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες προς ψήφιση στη Βουλή, η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων πόθεν έσχες παρατείνεται μέχρι και την 30η Ιουνίου 2024.

Σύμφωνα με την τροπολογία-προσθήκη στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών οι δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης και Οικονομικών Συμφερόντων, μέχρι και την 30ή.6.2024 θα υποβάλλονται οι:

α) αρχικές, με απόκτηση ιδιότητας υπόχρεου από την 28η.2.2023 έως και την 31η.3.2024, και

β) ετήσιες του έτους 2023 (χρήση 2022)

«κατ’ εξαίρεση των προθεσμιών που ορίζονται στο πρώτο και το τέταρτο εδάφιο της παρ. 1 του άρθρου 18, περί χρόνου υποβολής της Δήλωσης Περιουσιακής Κατάστασης και στο άρθρο 23 περί Δήλωσης Οικονομικών Συμφερόντων».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments