Πολιτική

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα «αποκαλύψουν» το όνομα της νέας Κ.Ο οι «11»

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα «αποκαλύψουν» το όνομα της νέας Κ.Ο οι «11»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Η σύσκεψη κατά την οποία θα αποφασιστεί το όνομα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των 11 βουλευτών που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο, συνεπώς δεν υπάρχει ακόμα απόφαση για το όνομα, αναφέρει η πλευρά των ανεξάρτητων βουλευτών.

Υπενθυμίζεται ότι η νέα ΚΟ θα ανακοινωθεί επίσημα σε ανοικτή εκδήλωση τη Δευτέρα, στις 7 το απόγευμα, στο Σεράφειο.

Η σύσκεψη κατά την οποία θα αποφασιστεί το όνομα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των 11 βουλευτών που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο, συνεπώς δεν υπάρχει ακόμα απόφαση για το όνομα, αναφέρει η πλευρά των ανεξάρτητων βουλευτών.

Υπενθυμίζεται ότι η νέα ΚΟ θα ανακοινωθεί επίσημα σε ανοικτή εκδήλωση τη Δευτέρα, στις 7 το απόγευμα, στο Σεράφειο.

Φλώρινα: Νέες αποχωρήσεις 63 μελών από τον ΣΥΡΙΖΑ

Την αποχώρησή τους από το ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσαν επιπλέον 63 μέλη της Φλώρινας αφήνοντας και αυτοί με τη σειρά τους «αιχμές» για τον Στέφανο Κασσελάκη και καταγγέλοντας «διάθεση διωγμού και τιμωρίας όσων προτάσσουν κάτι διαφορετικό».

Παράλληλα, στη δήλωση αποχώρησής τους κάνουν λόγο για «τρομακτική μεταστροφή και μετάλλαξη της πολιτικής φυσιογνωμίας του κόμματος», για να προσθέσουν πως «η ρητορική της ηγετικής ομάδας είναι εντελώς διχαστική και οδηγεί εκατοντάδες πολίτες στην απογοήτευση.

«Εκφράσεις του τύπου “υπονομευτές” και “αποστάτες” δεν έχουν καμία σχέση με τις αξίες μας και θεωρούμε αδιανόητο να εκφράζονται από υποστηρικτές ενός κόμματος της Αριστεράς» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Ειδική αναφορά κάνουν στην εσωτερική λειτουργία του κόμματος αναφέροντας ότι «όργανα που μέχρι σήμερα συμμετείχαμε, αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς» και μάλιστα σημειώνουν ότι πραγματοποιήθηκαν «συνεδριάσεις χωρίς απαρτία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments