Lifestyle

Βάσια Παναγοπούλου: «Ακούω γυναίκες να λένε ότι αφιέρωσαν τη ζωή τους στα παιδιά τους, είναι λάθος»

Βάσια Παναγοπούλου: «Ακούω γυναίκες να λένε ότι αφιέρωσαν τη ζωή τους στα παιδιά τους, είναι λάθος»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/ Βάσια Παναγοπούλου

«Φορτώνεις στους ώμους των παιδιών ένα βάρος που δεν στο ζήτησαν»

Η Βάσια Παναγοπούλου ήταν η σημερινή καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και έδωσε μια συνέντευξη, τόσο για τη «Γη της Ελιάς», όπου πρωταγωνιστεί, όσο και για την προσωπική της ζωή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη vasiapanagopoulou (@vasia.panagopoulou)

Αρχικά, η ηθοποιός δήλωσε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη», ότι παλαιότερα δεν ήταν συμφιλιωμένη με την εικόνα της. «Παλιά έλεγα “τι τέρας είμαι”» είπε χαρακτηριστικά.

«Με αγχώνει ο χρόνος, θα βάψω τα μαλλιά μου, δεν θα κυκλοφορώ με τη ρίζα». Συνέχισε, λέγοντας: «Η μόνη αγωνία για το μέλλον δεν είναι η εξωτερική μου εμφάνιση αλλά να μπορώ να είμαι δημιουργική και να μην σταματήσει αυτό που υπάρχει».

Μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκε, η ίδια τόνισε για ορισμένες μητέρες: «Ακούω γυναίκες να λένε ότι αφιέρωσαν τη ζωή τους στην οικογένεια και τα παιδιά τους, είναι λίγο λάθος αυτό, γιατί καταρχάς θα έρθει η ώρα να πεις τη λέξη “θυσίασα”. Φορτώνεις στους ώμους των παιδιών ένα βάρος που δεν στο ζήτησαν».

Στην ίδια συνέντευξη, τόνισε ότι: «Θεωρώ ότι πρέπει μία γυναίκα που ασχολήθηκε με το σπίτι, με τα οικιακά και δεν ασχολήθηκε με τίποτα άλλο στη ζωή της, πρέπει να βρίσκει αντίβαρα γιατί όντως θα έρθει η στιγμή που θα μείνεις μόνη σου και εκεί θα πεις “και τώρα τι κάνω” ή γίνεσαι καταπιεστική πεθερά, επεμβαίνεις στη ζωή των ανθρώπων για να βρεις δικαίωση και λόγο ύπαρξης και αυτό δεν πρέπει να συμβεί».,

Ακόμη, μίλησε για τον ρόλο της στη «Γη της ελιάς» και έδωσε στο κοινό μία γεύση από την κρίση που θα περάσει ο γάμος της Ασπασίας και του Δημοσθένη στα επόμενα επεισόδια.

«Έχει να γίνει της τρελής από εδώ και πέρα. Η Ασπασία δεν είναι το θύμα είναι ένας κανονικός άνθρωπος που έχει κάνει και τα λάθη της. Θα την πάρει τηλέφωνο η Ξένια, θα της πει “έλα να δεις πού έχει την γκόμενά του ο άντρας σου” . Όταν μάθει την αλήθεια και τη δει έγκυο και θα του ζητήσει τον λόγο. Η Ασπασία δεν θα το δεχτεί, θα σηκωθεί να φύγει από το σπίτι. Θα είναι τόσο μεγάλη η κόντρα που θα κονταροχτυπηθούν και για το πώς θα βγει το διαζύγιο» είπε η Βάσια Παναγοπούλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments