Ελλάδα

Σε ύψιστο συναγερμό η ΕΛ.ΑΣ για επέτειο Γρηγορόπουλου και Ερντογάν [vid]

Σε ύψιστο συναγερμό η ΕΛ.ΑΣ για επέτειο Γρηγορόπουλου και Ερντογάν [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI),Διμοιρίες ΜΑΤ από την επαρχία θα ενισχύσουν το έργο της ΕΛ.ΑΣ, ενώ θα υπάρχουν φραγμοί σε δρόμους και θα διεξαχθούν περιπολίες, οι οποίες θα καθορίζονται ανάλογα με τις συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιούνται. Ιδιαίτερα αυξημένα θα είναι τα μέτρα στην περιοχή των Εξαρχείων.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ένα διήμερο με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έρχεται για την ΕΛ.ΑΣ. την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Την Τετάρτη, λόγω της επετείου από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου, θα υπάρξει ισχυρός αριθμός αστυνομικών στους δρόμους της Αθήνας, ενώ εξίσου αυστηρά θα είναι τα αστυνομικά μέτρα και την επόμενη ημέρα, με την άφιξη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, για την επέτειο Γρηγορόπουλου αναμένεται να είναι σε επιφυλακή 4.000 αστυνομικοί από όλες τις υπηρεσίες, ενώ την ίδια στιγμή ελικόπτερα και drones θα δίνουν εικόνα για την κατάσταση στην Αθήνα ώστε να κατευθύνουν τις κινήσεις των επίγειων δυνάμεων.

Διμοιρίες ΜΑΤ από την επαρχία θα ενισχύσουν το έργο της ΕΛ.ΑΣ, ενώ θα υπάρχουν φραγμοί σε δρόμους και θα διεξαχθούν περιπολίες, οι οποίες θα καθορίζονται ανάλογα με τις συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιούνται. Ιδιαίτερα αυξημένα θα είναι τα μέτρα στην περιοχή των Εξαρχείων.

Προέλεγχοι και ελεύθεροι σκοπευτές κατά την επίσκεψη Ερντογάν

Την επόμενη ημέρα, εν όψει της επίσκεψης Ερντογάν, θα είναι επί ποδός 3.000 αστυνομικοί, επίσης από όλες τις υπηρεσίες Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας. Στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ θα δίνονται εικόνες σε πραγματικό χρόνο από ελικόπτερο και drones, ενώ προέλεγχοι θα πραγματοποιούνται στην περιοχή γύρω από το Μέγαρο Μαξίμου και το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Φυσικά, λόγω της αυτοκινητοπομπής του προέδρου της Τουρκίας, θα υπάρχουν και ανάλογες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.