Διεθνή

Ισραήλ: Πλήγματα σε 200 στόχους της Χαμάς από τους IDF – Εντοπίστηκαν τούνελ και όπλα σε σχολείο

Ισραήλ: Πλήγματα σε 200 στόχους της Χαμάς από τους IDF – Εντοπίστηκαν τούνελ και όπλα σε σχολείο

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου, Σε ανακοίνωσή του, ο Ισραηλινός Στρατός υποστηρίζει ότι η Ταξιαρχία του Νεγκέβ κατέστρεψε την «υποδομή» της Χαμάς μέσα σε ένα σχολείο στο Μπέιτ Χανούν της βόρειας Γάζας, το οποίο χρησιμοποιήθηκε από επιχειρηματίες για να επιτεθούν στα στρατεύματα.

Σκότωσαν διοικητή της Χαμάς σε αεροπορική επιδρομή - Στην Αίγυπτο ο αρχηγός του Ερυθρού Σταυρού

Πλήγματα κατά περίπου 200 στόχων της Χαμάς στη Γάζα πραγματοποίησαν οι ισραηλινές δυνάμεις κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς οι επίγειες δυνάμεις συνεχίζουν να επιχειρούν στη Λωρίδα της Γάζας.

Σε ανακοίνωσή του, ο Ισραηλινός Στρατός υποστηρίζει ότι η Ταξιαρχία του Νεγκέβ κατέστρεψε την «υποδομή» της Χαμάς μέσα σε ένα σχολείο στο Μπέιτ Χανούν της βόρειας Γάζας, το οποίο χρησιμοποιήθηκε από επιχειρηματίες για να επιτεθούν στα στρατεύματα.

Μέσα στο σχολικό συγκρότημα, οι στρατιώτες βρήκαν δύο εισόδους σήραγγας, συμπεριλαμβανομένης μιας που ήταν παγιδευμένη με εκρηκτικά και άλλα όπλα.

Οι επίγειες δυνάμεις κατεύθυναν επίσης αεροπορικές επιδρομές κατά τη διάρκεια της νύχτας, μεταξύ άλλων εναντίον αυτοκινήτων που μετέφεραν πυραύλους και όλμους για στελέχη της Χαμάς, μια θέση εκτόξευσης αντιαρματικών πυραύλων, μια ομάδα με στελέχη της Χαμάς και μια κοντινή αποθήκη όπλων.

Το Ισραηλινό Ναυτικό πραγματοποίησε επίσης επιδρομές κατά τη διάρκεια της νύχτας, στοχεύοντας θέσεις παρατήρησης της Χαμάς και άλλες υποδομές κατά μήκος των ακτών της Γάζας, σύμφωνα με τον στρατό.

Επιπλέον, τρεις Ισραηλινοί στρατιώτες τραυματίστηκαν από βλήματα όλμων που εκτοξεύτηκαν από τα βόρεια σύνορα του Ισραήλ με τον Λίβανο κατά τη διάρκεια της νύχτας, σύμφωνα με τους IDF.

«Κατά τη διάρκεια της νύχτας, εντοπίστηκαν πολλές εκτοξεύσεις όλμων από τον Λίβανο προς θέσεις των Ισραηλινών δυνάμεων στην περιοχή της Shtula. Ως αποτέλεσμα, τρεις στρατιώτες του IDF τραυματίστηκαν ελαφρά και αποσύρθηκαν για να λάβουν ιατρική περίθαλψη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments