Πολιτική

Έσπασε το «όχι σε όλα» του ΣΥΡΙΖΑ η ομάδα των 11 για τους servicers και τους ευάλωτους δανειολήπτες

Έσπασε το «όχι σε όλα» του ΣΥΡΙΖΑ η ομάδα των 11 για τους servicers και τους ευάλωτους δανειολήπτες

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Η ομάδα των 11 αν και καταψήφισε επι της αρχής το νομοσχέδιο εκφράζοντας την αντίθεση της με το νέο πλαίσιο διαφοροποιήθηκε δηλώνοντας «παρών» (όλοι πλην του Φ. Οζγκιούρ που ψήφισε «όχι») σε 3 απο τα 6 άρθρα για τα οποία είχε ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία η αξιωματική αντιπολίτευση.

Δήλωσαν «παρών» σε 3 από τα 6 άρθρα του νομοσχεδίου για τα οποία είχε ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία η αξιωματική αντιπολίτευση

Η πρώτη επιμέρους κοινοβουλευτική διαφοροποίηση μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της υπο διαμόρφωσης νέας κοινοβουλευτικής ομάδας των 11 ανεξάρτητων καταγράφηκε κατά την ονομαστική ψηφοφορία του νομοσχεδίου για το νέο πλαίσιο λειτουργίας των servicers και τον μηχανισμό προστασίας των ευάλωτων δανειοληπτών.

Η ομάδα των 11 αν και καταψήφισε επι της αρχής το νομοσχέδιο εκφράζοντας την αντίθεση της με το νέο πλαίσιο διαφοροποιήθηκε δηλώνοντας «παρών» (όλοι πλην του Φ. Οζγκιούρ που ψήφισε «όχι») σε 3 απο τα 6 άρθρα για τα οποία είχε ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία η αξιωματική αντιπολίτευση.

Πρόκειται για το άρθρο 7 που ενσωματώνει διάταξη ευρωπαϊκής οδηγίας και αφορά την δυνατότητα κατοχής χρηματικών ποσών. Το άρθρο 38 που τροποποιεί τον νόμο του 2018 για την λειτουργία των servicers και το άρθρο 40 για παρατάσεις αδειών λειτουργίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments