Ελλάδα

Άνδρας κλαίει σαν μικρό παιδί όταν η κόρη του φέρνει νέο κουτάβι στην οικογένεια

Άνδρας κλαίει σαν μικρό παιδί όταν η κόρη του φέρνει νέο κουτάβι στην οικογένεια

Πηγή Φωτογραφίας: The author's daughter and their dog, Frankie. Courtesy of the author

Ένα κουτάβι ξεχώριζε από την αγέλη.

Όταν αυτός ο άνθρωπος έχασε τον καλύτερό του φίλο, ένα κόκκινο σκυλάκι με το όνομα Mika, πριν από λίγους μήνες, ήταν βαθιά θλιμμένος. Ήταν η μόνιμη συντροφιά του στο αγρόκτημα της οικογένειας και ήταν μαζί του κάθε μέρα, όλη την ημέρα.

Η συγκινητική ιστορία Η σύζυγός του γράφει στο YouTube: “Ο σύζυγός μου έχασε τον καλύτερό του φίλο, τον σκύλο του (κόκκινη σκύλα) Μίκα, πριν από μερικούς μήνες. Πήγαινε παντού μαζί του. Πήγαινε στη δουλειά μαζί του στη φάρμα με το χλοοτάπητα κάθε μέρα και ακόμη και καβαλούσε τα μηχανήματα μαζί του. Ήταν μαζί του από την ώρα που σηκωνόταν μέχρι να πάει για ύπνο. Τη θρηνούσε φρικτά”.

Η οικογένειά του πίστευε ότι θα έπρεπε να έχει έναν ακόμη σκύλο και όταν η κόρη του έμαθε για μια γέννα κουταβιών που γεννήθηκαν στα γενέθλιά του, ήξερε ότι έπρεπε να πάει να τα δει. “Η κόρη μου βρήκε μια γέννα κουταβιών που γεννήθηκαν στα γενέθλιά του και αποφάσισε ότι ήταν σημάδι”, γράφει η μαμά από το Μιζούρι. “Έτσι κάναμε ένα ταξίδι με τις εγγονές μου για να διαλέξουμε ένα”.

Ένα κουτάβι ξεχώριζε από την αγέλη.

“Ο Boone ήταν εκείνος που συμπάθησε πραγματικά την 4χρονη εγγονή μου, οπότε ήταν ο κατάλληλος”, γράφει η γυναίκα. “Το κράτησε μυστικό για πάνω από δύο εβδομάδες! Έπρεπε να τον παραδώσει στον μπαμπά της”.

Το να το κρατήσει μυστικό δείχνει μεγάλη θέληση από την εγγονή, αλλά και πόσο πολύ ήξερε ότι ο παππούς της θα λάτρευε την έκπληξή του.

“Γνωρίζαμε ότι η αντίδρασή του θα ήταν συναισθηματική, αλλά δεν περιμέναμε ποτέ αυτό. Μπορεί να είναι ένας μεγάλος σκληρός τύπος, αλλά έχει ακόμα μεγαλύτερη καρδιά”, προσθέτει η σύζυγός του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments