Ελλάδα

Σαλαμίνα: Στη φυλακή ο καθ’ ομολογία γυναικοκτόνος [vid]

Σαλαμίνα: Στη φυλακή ο καθ’ ομολογία γυναικοκτόνος [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [365606] ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΕΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟΥ 71ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 43ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Aπολογήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας παρουσία διορισμένου συνηγόρου

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 70χρονος κατηγορούμενος που κατηγορείται ότι σκότωσε τη σύντροφο του στη Σαλαμίνα την περασμένη Τρίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες απολογήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας παρουσία διορισμένου συνηγόρου. Κατά πληροφορίες φέρεται να επανέλαβε όσα είπε και στις αστυνομικές αρχές ότι σκότωσε τη σύντροφο του για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 43χρονης που δολοφόνησε ο 71χρονος [vid]

Το τελευταίο αντίο στην 43χρονη Γεωργία που δολοφονήθηκε μέσα στο πατρικό της σπίτι από τον 71χρονο σύντροφό της είπαν συγκλονισμένοι το μεσημέρι της Παρασκευής (8.12.2023) στον ιερό ναό Εισοδείων της Θεοτόκου στη Σαλαμίνα συγγενείς και φίλοι.

Μητέρα 43χρονης: Δεν μου είπες τίποτα Άγγελε μου για να σε προστατέψω

Όλοι ήταν εκεί προκειμένου να συνοδέψουν την 43χρονη γυναίκα που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή. Τα μέλη της οικογένειας της, συγγενείς, φίλοι και γείτονες κατέκλυσαν το εσωτερικό αλλά και τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.Τραγική φιγούρα η μητέρα της η οποία υποβασταζόμενη από συγγενικά της πρόσωπα μονολογούσε και έλεγε συνεχώς: «Δεν μου είπες τίποτα Άγγελε μου για να σε προστατέψω».

Το χρονικό του φονικού στη Σαλαμίνα

Η Σαλαμίνα από το πρωί της περασμένης Τρίτης (5/11/2023) που διαπραχθεί το στυγερό έγκλημα παραμένει συγκλονισμένη, ενώ οι πάντες μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τη 43χρονη.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε στις 6:00 το πρωί εκείνης της ημέρας, όταν ο 71χρονος που είχε αγοράσει μια καραμπίνα πήγε στο σπίτι που διέμενε η 43χρονη σύντροφος του κι αφού έσπασε το τζάμι της εξώπορτας την πυροβόλησε δύο φορές. Η γυναίκα που είναι μητέρα ενός 15χρονου αγοριού έπεσε νεκρή, ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Εντοπίστηκε περίπου 12 ώρες αργότερα στην περιοχή του Κερατσινίου και συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές.

Η άτυχη γυναίκα που είχε πέσει αρκετές φορές θύμα της κακοποιητικής συμπεριφοράς του 71χρονου, έφυγε από το σπίτι που διέμεναν μαζί την Παρασκευή (1/12/2023), καθώς εκείνη την ημέρα είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τον σύντροφο της και την επόμενη ημέρα είχε απευθυνθεί στις αστυνομικές αρχές, καταθέτοντας μήνυση για ενδοοικογενειακή βία κι υπεξαίρεση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments