Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο τρομερός Χοσέλου άφησε εκτός Ευρώπης την Ουνιόν [vid]

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο τρομερός Χοσέλου άφησε εκτός Ευρώπης την Ουνιόν [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram real madrid, Η Ρεάλ είχε εξασφαλίσει την πρωτιά στον 3ο όμιλο του Champions League, όμως δεν χαρίστηκε στην Ουνιόν στο Βερολίνο και με το 3-2 έπειτα από τα δύο γκολ του Χοσέλου άφησε τους Γερμανούς εκτός Ευρώπης.

Ο Χοσέλου σημείωσε δύο γκολ για λογαριασμό της αδιάφορης Ρεάλ στην 3-2 επί της Ουνιόν στο Βερολίνο, που άφησε εκτός Ευρώπης τους Γερμανούς.

Η Ρεάλ είχε εξασφαλίσει την πρωτιά στον 3ο όμιλο του Champions League, όμως δεν χαρίστηκε στην Ουνιόν στο Βερολίνο και με το 3-2 έπειτα από τα δύο γκολ του Χοσέλου άφησε τους Γερμανούς εκτός Ευρώπης.

Ο αγώνας άρχισε με ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, έστω κι αν οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που καίγονταν για τη νίκη και δεν τους αρκούσε ούτε η ισοπαλία, στη μάχη της 3ης θέσης με την Μπράγκα.

Οι “μερένγκες” είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και η Ουνιόν προσπαθούσε να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Οι ευκαιρίες της Ρεάλ διαδέχονταν η μία την άλλη, με τον Χοσέλου να έχει μια αρκετά μεγάλη έπειτα από λάθος των Γερμανών στην περιοχή τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Real Madrid C.F. (@realmadrid)

Εν τέλει, ο Λούκα Μόντριτς θα μπορούσε να γράψει το 1-0 με πέναλτι που εκτέλεσε, όμως δευτερόλεπτα αργότερα η Ουνιόν ήταν αυτή που προηγούαν στο σκορ. Ο Φρέντερικ Ρένοβ απέκρουσε το πέναλτι του Κροάτη και στην επόμενη επίθεση ο Κέβιν Φόλαντ άνοιξε το σκορ.

Στο 2ο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Ο Ροντρίγκο ανάγκασε τον Ρένοβ να κάνει άλλη μία τεράστια εξ επαφής επέμβαση για να κρατήσει τη Ρεάλ στο μηδέν, όμως στη συνέχεια ο Χοσέλου πήρε την εκδίκησή του. Με δύο γκολ σε δώδεκα λεπτά, ο Ισπανός επιθετικός έφερε τα πάνω κάτω στο παιχνίδι.

Οι παίκτες του Νέναντ Μπιέλιτσα δεν σταμάτησαν να ψάχνουν το γκολ και το βρήκαν με μία αλλαγή, τον Άλεξ Κραλ, στο 85ο λεπτό. Οι Μαδριλένοι δεν χαρίστηκαν όμως και σε μία κόντρα ο Ντάνι Θεμπάγιος τους έδωσε τη νίκη και το 6/6 στον όμιλο.

  • ΟΥΝΙΟΝ: Ρένοβ, Γιουράνοβιτς (82′ Τρίμελ), Γιάεκελ (75′ Μπέκερ), Κνόχε, Λέιτε, Ρουσιγιόν, Χάμπερερ, Κεντίρα (75′ Κραλ), Γκόζενς (75′ Λαϊντουνί), Φόλαντ (82′ Άαρονσον), Μπέρενς
  • ΡΕΑΛ: Κέπα, Βάθκεθ, Νάτσο, Αλάμπα (71′ Ρίντιγκερ), Γκαρθία, Θεμπάγιος (90′ Πας), Μόντριτς, Βαλβέρδε (46′ Κρόος), Μπέλιγχαμ, Χοσέλου, Ροντρίγκο (80′ Ντίαθ)

Πηγή: sport24.gr//Κώστας Μπράτσος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments