EDITOR'S PICK

Milan Xmas: Gin & Gourmet Pairing

Milan Xmas: Gin & Gourmet Pairing
Το Mataroa Gin υποδέχεται το Officina Bar του Μιλάνου για ένα αποκλειστικό Χριστουγεννιάτικο Pairing στο The Zillers Pastry Bar

Ήρθαν τα Χριστούγεννα -επιτέλους!- και το γεγονός θα πρέπει να εορταστεί όπως του αρμόζει. Για αυτό κι εμείς οργανώσαμε ένα πραγματικά ξεχωριστό Pairing Event. Το Mataroa Mediterranean Gin προσκάλεσε το μυθικό Officina Bar (Μιλάνο, Ιταλία), να δημιουργήσει Mataroa Signature Cocktails σε ένα gourmet pairing με τις αλμυρές δημιουργίες του βραβευμένου **Michelin σεφ του The Zillers Restaurant, Παύλου Κυριάκη και τις γλυκιές δημιουργίες του κορυφαίου chef pâtissier Γιώργου Πλατινού.

Το μοναδικό αυτό pairing menu, με 4 πιάτα και τα cocktails που τα συνοδεύουν, θα είναι διαθέσιμο για 4 μέρες (14-17/12/2023). Μπορείτε να παραγγείλετε μεμονωμένα πιάτα / cocktails, όποιο από τα ζευγάρια (pairings) θέλετε, ή και όλο το μενού, ανάλογα με τη διάθεσή σας.

Κλείστε το τραπέζι σας σήμερα, και απολαύστε ένα ταξίδι των αισθήσεων με καπετάνιους έναν από τους πιο πολυβραβευμένους Έλληνες σεφ και το πρώτο σε πωλήσεις Ελληνικό premium gin.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments