Αθλητισμός

Νιούκαστλ – Μίλαν 1-2: Εκπληκτική ανατροπή με τους Πούλισικ και Τσουκουέζε [vid]

Νιούκαστλ – Μίλαν 1-2: Εκπληκτική ανατροπή με τους Πούλισικ και Τσουκουέζε [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram acmilan, Το πρώτο μέρος στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ" βρήκε μία μόνο ομάδα να κυριαρχεί στο γήπεδο και αυτή ήταν η Νιούκαστλ, με την Μίλαν να παρουσιάζεται αναιμική επιθετικά και ανύπαρκτη δημιουργικά σε ένα ματς-τελικό για την ευρωπαϊκή ύπαρξή της, έχοντας ως μοναδική ευκαιρία ένα άστοχο πλασέ του Λεάο εντός περιοχής.

Το πρώτο μέρος στο "Σεντ Τζέιμς Παρκ" βρήκε μία μόνο ομάδα να κυριαρχεί στο γήπεδο και αυτή ήταν η Νιούκαστλ

Το πρώτο μέρος στο “Σεντ Τζέιμς Παρκ” βρήκε μία μόνο ομάδα να κυριαρχεί στο γήπεδο και αυτή ήταν η Νιούκαστλ, με την Μίλαν να παρουσιάζεται αναιμική επιθετικά και ανύπαρκτη δημιουργικά σε ένα ματς-τελικό για την ευρωπαϊκή ύπαρξή της, έχοντας ως μοναδική ευκαιρία ένα άστοχο πλασέ του Λεάο εντός περιοχής.

Στον αντίποδα, η Νιούκαστλ κυριάρχησε σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες (1.12-0.03 τα xgoals, 8-1 οι τελικές, 5-0 εντός εστίας, 59%-41% η κατοχή) αλλά και στην σημαντικότερη: στην πεμπτουσία του ποδοσφαίρου που είναι το γκολ.

Το 2-1 ήταν γεγονός για την Μίλαν και στα τελευταία λεπτά η Νιούκαστλ δεν μπόρεσε να αλλάξει τη μοίρα της, με την ομάδα του Στέφανο Πιόλι να έχει πετύχει μία σπουδαία ανατροπή και να παίρνει μέσα από τα χέρια των Άγγλων το εισιτήριο για τα play offs που θα της επιτρέψουν να διεκδικήσει την είσοδο στους “16” του Europa League.

  • ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντουμπράβκα, Τρίπιερ (63′ Μπερν), Λασέλς, Σερ, Λιβραμέντο, Μάιλι (71′ Λόνγκσταφ), Γκιμαράες, Ζοέλιντον, Αλμιρόν, Γουίλσον, Γκόρντον (62′ Ίσακ)
  • ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Καλάμπρια, Τομόρι, Τεό Ερναντέζ, Φλορέντσι, Μουσά (83′ Τσουκουέζε), Ρέιντερς, Λόφτους-Τσικ (73′ Πομπέγκα), Πούλισικ (73′ Γιόβιτς), Ζιρού (83′ Οκαφόρ), Λεάο (88′ Μπαρτεζάγκι)

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο

  • Ντόρτμουντ – Παρί 1-1 (51′ Αντεγέμι / 56′ Ζαΐρ-Εμερί)
  • Νιούκαστλ – Μίλαν 1-2 (33′ Ζοέλιντον / 59′ Πούλισικ, 84′ Τσουκουέζε)

Πηγή: sport24.gr//Βαγγέλης Σταματόπουλος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments